Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik jak szybko użyć umiejętności na sobie

Ephrio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawie 3 minuty rozwinięcia " przytrzymaj alt jak używasz skilla lub item ". Wiesz, że czegoś takiego aż nie chce się oglądać ? Jak się ogląda ten film to się czuje, że przeciągasz tym łopatologicznym tłumaczeniem, żeby film nie był za krótki i takie odczucia mi zostały bo teraz nie mam ochoty wejść i sprawdzić twoich innych filmów. Nie odbieraj tego personalnie po prostu chciałem Cię uświadomić jakie jest moje odczucie i możliwe że innych oglądających także. Odbierz to jako bardziej konstruktywna krytyka aniżeli hejt.

Opublikowano
Dnia 10.01.2018 o 20:31, Galad napisał:

... Odbierz to jako bardziej konstruktywna krytyka aniżeli hejt.

Dzięki za komentarz. Film jest kierowany do początkujących graczy (nie ma na tym forum niestety podziału poradników na subfora), więc w pełni rozumiem, że nie wszyscy odbiorcy będą zadowoleni. Wciąż jestem na początku podróży z YouTube, więc eksperymentuję z różnymi formatami filmów. Ich długość uzależniam jedynie od tego, aby przedstawić wszystko co zaplanowałem. Abstrahując od samej tematyki filmów, spotykałem się już m.in. z opiniami, że tworzone przeze mnie poradniki "są trochę krótkie, czasem by można coś jeszcze dopowiedzieć". Próbuję inaczej i czekam właśnie na takie opinie jak Twoja. Jeszcze raz dzięki.

Zasubskrybuj mnie na YouTube: https://www.youtube.com/Ephrio

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...