Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szybka sprzedaż konta.

adamixxxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym jak najszybciej sprzedać konto w LoLu. Problem jest taki, że jest ono dosyć sporo warte (wg Riotu wydałem 7,5k PLN), a zauważyłem że na e-bay`u czy allegro takie konta w ciul sporo czasu leżą, mi tymczasem zależy na czasie. Może macie jakiś sprawdzony sposób, ktoś z Was miał już do czynienia z taką sprawą?? Za wszelkie informacje i porady z góry dziękuję :D

Na koncie jest 334 skiny, wszystkie championy, poświęciłem na nie około 3 lat, dywizja niestety niska nigdy nie miałem parcia na ranking. Jeśli ktoś chce może pokusić się o wycenę.

Opublikowano

Takie konta długo leżą bo właściciele wystawiają je za duże pieniądze wzorując się na tym ile na to konto wydali, ale tak na prawdę to nie odzwierciedla ceny. Dodatkowo ceny kont zmalały drastycznie po wprowadzeniu skrzynek gdzie teraz masę skinów możesz mieć za darmo, także jak chcesz szybko sprzedać konto to nie wystawiaj go za duże pieniądze a wszędzie je opylisz, czy to allegro czy ebay.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

W takim razie ile byś zaproponował za takie konto?? Ja swoją cenę mam, też bez przesady nie będę wystawiał go za 500 PLN bo jeśli miałbym za tyle sprzedać to wolę sobie zostawić, oczywiście nie żądam też za niego 7 tysięcy.

Opublikowano

O chłopie, ale żeś skinów nakupował xD Powiem tak - konto warte więcej niż 500zł ale nikt Ci za więcej raczej nie kupi, zwłaszcza, że większość osób kupujących konta to młodsze roczniki także raczej nie powiedzą mamie żeby im 1k dała na konto w grze, także jak chcesz sprzedać - wystaw je za 500zł a jeśli nie nagli Cie potrzeba gotówki czy coś to sobie je zostaw.

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...