Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pvp czy survival - jaki tryb serwera stworzyć?

KTÓRY SERWER BĘDZIE LEPSZY   

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. KTÓRY SERWER BĘDZIE LEPSZY

• Survival+Gildie (HARD)
      2
    • PvP+Klany z jakimiś mini gierkami
      2

Rekomendowane odpowiedzi

• Envqu zmienił(a) tytuł na PVP czy SURVIVAL
Opublikowano

Dzięki a dobrą opcją było by możliwość np enchantowania np do Ostrość VII oraz możliwości wyboru klasy która kazda ma inne umiejętnośći,

Np

Assasin-mało hp lecz jest cały czas niewidzialny

Wojownik dużo hp ale powoli chodzi itd

Czy było by coś takiego dobrego?

Opublikowano

To chcesz zrobić survival czy ultra magiczny megadrop z mieczami sharpness 10? Do survivalu kompletnie takie coś nie pasuje, chyba że robisz coś typu survival+ jak na serwerach SzybkiegoBanana, to już coś innego. Co do klanów, to czym to się różni od Gildii? Pozdrawiam.

Opublikowano

Obecnie jest już za dużo serwerów survival, easyhc i innych tego typu ścierwo. Myślę, że zrobienie serwera PVP jest bardzo dobrym pomysłem i ma szanse na zaistnienie o ile będzie dobrze zrobiony. 

Opublikowano
1 godzinę temu, niresh_ napisał:

Obecnie jest już za dużo serwerów survival, easyhc i innych tego typu ścierwo. Myślę, że zrobienie serwera PVP jest bardzo dobrym pomysłem i ma szanse na zaistnienie o ile będzie dobrze zrobiony. 

Tego też jest dużo- hiplay, mypvp, centrumpvp itd. więc nie widze sensu robienia takiego typu serwerów. W sumie jedynie co teraz można robić to nowe autorskie pomysły bo inne są już skopiowanie 100 razy. Jeżeli ktoś mówi że "ciekawe jakie" to polecam zobaczyć hypixel. Wystarczy ruszyć głową i napisać pluginy/zamówić i gotowe.

• Marosking zmienił(a) tytuł na Pvp czy survival - jaki tryb serwera stworzyć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...