Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Solidute.eu - Nowy serwer TeamSpeak3 dla graczy!

Krzysiekn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo-solidute-eu.png

Witam. Chciałbym szanownych użytkowników zaprosić na serwer TeamSpeak3 solidute.eu.

Aby dostać się na serwer należy wpisać IP: solidute.eu i kliknąć połącz

Posiadamy na razie 32 sloty, działamy na darmowej licencji. Planujemy wykupienie większej licencji komercyjnej.

Co oferujemy?

• boty muzyczne
  • własny kanał z podkanałami
  • miła administracja
  • ciekawa społeczność
    • gry counter strike
    • gry warface
    • gry overwatch
    • gry minecraft

Wszystko stoi na mocnym serwerze, także zero lagów gwarantowane.

Uwaga! Wymagana rejestracja u moderatora!

Opublikowano

Wbrew pozorom - miłe zaskoczenie :-)

Dołóżcie automatykę (rejestracja, priv) i licencję, a będzie dobrze. Nie wiem tylko czy hosting w nazwa to najlepsze wyjście.

ts.virtual-gaming.eu - nie polecam, 2/10 :-)

Opublikowano
Dnia 8.01.2018 o 20:06, zmechu napisał:

Wbrew pozorom - miłe zaskoczenie :-)

Dołóżcie automatykę (rejestracja, priv) i licencję, a będzie dobrze. Nie wiem tylko czy hosting w nazwa to najlepsze wyjście.

nazwa wbrew pozorom ostatnio się polepszyła porównując z tym co kiedyś było. Licencję kupię wtedy kiedy to będzie faktycznie potrzebne. Automatykę za pomocą botów to wtedy gdy będzie większy ruch, teraz na razie wyrabiamy z moderatorami w ramach ręcznej rejestracji. Pozdrawiam.

Jedyny mankament nazwy to chyba, że serwery w Krakowie (z moją lokalizacją to na plus dla mnie, ale nie dla każdego...)

Opublikowano

5. Własne tematy możemy odświeżać co 24 godziny. Od teraz w tym celu używamy przycisku znajdującego się pod tematem. Odświeżanie wątku za pomocą posta będzie karane. Kara 3 pkt.

Przycisk wrócił, proszę się stosować do zasady.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

15. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...