Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Sponsora bądz zostanę Współwłaścicielem ! ( Administratorem także )

AzuriGraphic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Untitled-1.png.b22e49e6c437a476b0a274360

Omnie.png.2a1eb3188ecab6b4f17c0febfbc2ed

Witam, jestem Patryk. Mam 21 lat, jestem z Województwa Śląskiego ( Ruda Śląska)

Interesuję się grafiką komputerową choć dopiero się uczę , inspiruję się także sztukami walki oraz Samochodami.

Jeżeli chciałby się ktoś czego o mnie dowiedzieć nie napisze ponieważ nie o to chodzi w tym poście.

DO RZECZY !  :D:)

o-projekcie.png.dbea56b7f47457c7570c3aaa

NA WSTĘPIE MOJA HISTORIA A NASTĘPNIE COŚ O PROJEKCIE !

Wielu z was zapewne zastanawia się co ten kolejny młody kolega chciałby wymyślić ?

na początku chciałbym was uspokoić że to nie jest kolejna sklejka czy kopia jakiegoś TS,

Do projektu tym razem podchodzę poważnie dlaczego tym razem ? już wyjaśniam !

Jeszcze 3 lata temu gdy powstawały moje pierwsze serwery Teamspeak nie widziałem w tym jakiegoś specjalnego potencjału

jednak gdy otworzyłem swój pierwszy projekt dostrzegłem pewną rzecz , zauważyłem że poznałem wielu ciekawych a zarazem złych ludzi

z którymi do tej pory utrzymuję kontakt , zauważyłem że przez tak prosty komunikator mogłem poznać ciekawe osoby, w tamtych czasach

na TS siedziałem nawet po 12/13 godzin. Dla młodego chłopaka serwer teamspeak to była tylko głupia rozrywka a na Ts siedziało zwykle po 30 osób.

Projekt oczywiście upadł ze względu na brak pieniędzy gdyż byłem dzieckiem który mógł pomarzyć o kieszonkowym a co dopiero

o kupieniu MASZYNY pod serwer.

W pózniejszych momentach tułałem się po serwerach na jednym będąc administratorem na innych znowu nie , lecz osoby które poznałem na pierwszym projekcie

zawsze mi towarzyszyły to było na prawde cudowne ;) wkrótce z grupą osób postanowiliśmy stworzyć drugi projekt , nazywał się on

N-GameTS.pl , nie był to jakiś duży projekt ale pamiętam że było tam ze 70/90 osób w tym paru YouTuberów

Serwer upadł ze względu na mojego współwłaściciela który wyjechał za granicę a nie poinformował mnie o tym i serwer

upadł ze względów finansowych gdyż kontakt urwał się nagle i nic o tym nie wiedziałem... Po drugim nie udanym projekcie

postanowiłem że będe tylko administratorem i tak się też stało , przez prawie rok byłem współwłaścicielem na

TS4gry który był na prawdę sporym zaskoczeniem , wspólnymi siłami zebraliśmy ponad 140 osób,

co jakiś czas organizowaliśmy różne eventy typu : Karaoke / Battle DJ itd

efekty tego , ku mojemu zaskoczeniu są na YouTube.

i już wtedy obiecałem sobie że gdy będzie taka możliwość , spróbuję  postawić serwer

teamspeak i doprowadzić go do czegoś większego !

TERAZ COŚ O PROEJKCIE

Poszukuję sponsora który zakupi bądz posiada już maszynę gotową przyjąć dużo osób,

serwer będzie posiadał własny układ kanałów oraz własny system Permission.

nie będzie to żadna kopia czy sklejka serwera.

Od sponsora oczekuję oczywiście licencji , na początek najlepiej około 100 slotów.

Jestem osobą która myśli o projekcie przyszłościowo !

O PROJEKCIE nie chcę mówić za dużo ponieważ jest tego sporo i wszystko mógłbym

wyjaśnić na prywatnej rozmowie bądz wiadomości.

oferuje.png.e4454732dfba1eb270956b1814f5

• Projekt, który nie upadnie po miesiącu ( Z mojej strony )

• Otwarcie na nowe pomysły

• Dużo wolnego czasu

• Duże zaangażowanie

• Bardzo dobry kontakt

• Prace w grupie

• Dojrzałości

• Własny pomysł na serwer

• Reklamę oraz gwarancje na dużą liczbę osób

Jestem osobą która która zawsze dogada się użytkownikiem , nie ważne czy osoba jest normalna czy chora psychiczne !

Nie dzielę ludzi na gorszych i złych , jestem do dyspozycji dla każdego i każdemu pomogę !

Przez 4 lata pracy przy serwerach i na serwerach

dużo się nauczyłem , jestem osobą doświadczoną oraz dorosłą .

Znam system Permission oraz wszystko co podstawowe !

Nie bawię się przy botach i przy tego typu rzeczach !

oczekuje.png.75d45a1bc2d97aa2a9e5021aef8

• Nie wycofania się po miesiącu lub nawet krócej

• Bardzo dobry kontakt

• Prace w grupie

• Zaangażowanie

• Zaufania

•  Dojrzałości

kontakt.png.fbf775ab1223b32007ea91351c98

Skontaktować możesz się ze mną przez :

Gadu - Gadu : 64611457

Oraz wiadomość prywatna !

UWAGA ! - Jeżeli poszukujesz doświadczonej osoby do swojej ekipy , napisz !

Temat ten tworzę ze względu na brak finansów lecz administratorem mogę być zawsze !

Lubie pomagać oraz poznawać nowych ludzi.

Pozdrawiam was i przyjemnego wieczoru ! :)))))

Opublikowano
18 minutes ago, djrappuss said:

Grafika kradziona, została wykonana przeze mnie! Proszę o usunięcie tego postu!

Koleżko jaka kradziona ? Te grafiki są dostępne w Google grafike a nigdzie nie są podpisane przez ciebie , poza tym to jest zwykły pomarańczowy napis -.-

Opublikowano

No proszę mi pokazać, gdzie to jest na google grafika i mowie o tym "poszukuje sponsora, zapraszam do współpracy", zwykły pomarańczowy napis, to po cholere go bierzesz?

Opublikowano
On 1/10/2018 at 11:45 AM, djrappuss said:

No proszę mi pokazać, gdzie to jest na google grafika i mowie o tym "poszukuje sponsora, zapraszam do współpracy", zwykły pomarańczowy napis, to po cholere go bierzesz?

On nic nie ukradł , Te pomarańczowe napisy są na google grafika to po pierwsze , po drugie twoja jak to mówisz praca " Poszukuje sponsora" Nie jest twoja gdyż zdjęcie jest po prostu z internetu a czcionke i napis po prostu napisałeś i dałeś pomarańczowy kolor , brawo ty .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

5. Jeśli możemy odświeżać własne tematy co 24 godziny to od teraz w tym celu używamy przycisku znajdującego się pod tematem. Odświeżanie wątku za pomocą posta będzie karane. Kara 3 pkt.

Przycisk wrócił, proszę się stosować do zasady.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...