Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serw 4fun

witti97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję serva na którym mógłbym grać 4fun. Gdzieś gdzie spedzajać dziennie 2-3h MAX nie będę odstawał od botów i nolifeów aż tak bardzo. Przede wszystkim szukam servera z jakimiś ograniczeniami co do dlugosci expa, bycia online czy czegoś takiego. Chyba na starym tSRO czy vSRO byla taka zielona książka i chyba max 6h expienia. Do silka każdy chyba wraca prędzej czy pózniej, ale niestety nie mam już tyle czasu co kiedyś jak sie siedziało od rana do wieczora, żeby orać na serverze :D Czekam na propozycję serverów oraz na chętnych ludzi do gry :)

Pozdrawiam!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wreszcie doczekalem się odpowiedzi :D Kontakt przez mpcforum najlepiej, nie korzystam z gg. A server hestia juz obczajam jak to wyglada i niewykluczone ze tam zawitam jeszcze dzisaij :D

EDIT: Dzisiaj już wieczorkiem będę w grze. Nick prawdopodobnie Windy

Opublikowano

Już gram, wbiłem w półtorej godzinki 16lvl i na dzisiaj koniec. Wbiłem na server po 27min, więc warto odpalic logowanie, a potem w oczekiwaniu zając się obowiązkami :D Na razie o bocie nie myslalem, zrobilem Warlock/clerica to ubrany w suny expie dość szybko i bez bota :) Na razie wiekszym problem dla mnie jest ogarnięcie silka na Macu. Jak coś to jutro w godzinach popołudniowych na pewno będę. Można pomyślec o jakiejs guild jak zbierze sie nas wieksza grupka :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

SIema.

Takie pytanko panowie, bo właśnie założyłem konto i za ch** link aktywacyjny przyjść nie chce. (poczta o2). Miał ktoś podobny problem? Może ma ktoś rozwiązanie. 

Dobra wszystko gra trzeba było poczekać. 

Dziś będę w grze. Nick: Kamexis

Opublikowano

Chłopaki już pobieram klienta,bo jak przeczytałem ,że ktoś gra to aż łezka mi się zakręciła jak pomyślałem o starym isro z przed 10lat.

Cytat

Do silka każdy chyba wraca prędzej czy pózniej

Dokładnie tak.

Witti jakieś specjalne wskazówki jak zainstalować na maku ?

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...