Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FunnyGuilds

Rawwqus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Szukam osoby która wytłumaczy mi kilka rzeczy :D

Pierwsza rzecz jest taka ze nie wiem jakie sa permisje do Funnyguild (gracze mogą tworzyć gildie ale po paru sekundach ona znika a do komendy /przedłuż czy jak to tam nie maja dostępu  /: 

druga rzecz jest taka ze nie mam pojęcia gdzie zmienić Taba z Funnyguild (gotowy tab miałem od początku lecz IP było własne i nie ma sensu to aby w tabie pisało inne IP od mojego. Z góry dzięki!

Opublikowano

W configu jest opcja żeby przedłuzyć czas gildii. Potem w permissionsEx powinienes do Wszystkich grup dać permissję komendy /przedłuż

Opublikowano

Permissje:

• funnyguilds.admin

• funnyguilds.player

• funnyguilds.vip
Co do tablisty to zjeżdżasz na dół w configu, wklejasz gotową lub robisz sam Tablist'e, i gotowe. Jeżeli nie kumasz dalej, to napisz na pw, lub podaj jakiś kontakt do siebie. Pozdrawiam.

Opublikowano

Jeżeli dodałeś graczowi permisje funnyguilds.player i ma on dostęp do komend, ale jedna z nich nie działa może to być spowodowane złą wersją, najlepiej sprawdź co Ci wyskakuje w konsoli.

Co do wyglądu tab to masz to w dolnej części config'u. 

Pozdrawiam! ;)

• Envqu zmienił(a) tytuł na Problem z FunnyGuilds

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...