Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie co do ASkyblock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Ma ktoś poradnik do pluginu ASkyblock? Chodzi mi konfigurację jak i o komendy dla admina itd.

I też czy ktoś posiada spolszczone challanges.yml? 

Opublikowano

Śmiechłem :D

Naucz się języka angielskiego, a zobaczysz, że w configach masz wszystko opisane i będzie zrozumiałe.

Komendy /island

Spolszczone niby coś tam jest, ale nijak nie po polsku, warto od początku samemu spolszczyć komunikaty.

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

o.O Kto ci powiedział że nie znam angielskiego? Jesteś niezłym jasnowidzem widzę.
To że się zapytałem czy ktoś ma spolszczone to nie znaczy że nie znam. Ale to tak na przyszłość kolego ;)

Opublikowano

Nie chciałem urazić, ale dla mnie jasne jest, że jak ktoś szuka czegoś spolszczonego, to albo nie zna angielskiego, albo jest leniwy, częściej to pierwsze :D

Będziesz miał pytania wal na pw, właśnie samemu przerabiam parę rzeczy w askyblock i będzie trzeba kilka wtyczek do niego napisać :3

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Ogólnie chciałem sobie zrobić serwer skyblock lecz dawno nie ogarniałem serwera i chciałem zobaczyć przykładową konfigurację tego wszystkiego. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...