Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzę server. Szukam modera, kogoś od pluginów, budowniczego

OjgoR12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Jak w tytule szukam modera-moderów, skryptera czy tam kogoś od pluginów i budowniczego dlaczego ?

Tworzę server na modach ,,prawdopodobnie fisk superheroes'' Będzie też kilka innych modów ale to się omówi na privie.

Server będzie na podstawie zwykłego survivalu bez żadnego dropu. Będą tylko rangi takie jak Iron-Man, Flash, Zoom, Killer Frost. Rangi te będzie można kupić na stronie servera. Wersja servera prawdopodobnie będzie 1.7.10 lub 1.10.2 dlaczego ? fisk superheroes jest tylko stworzone na 1.7.10. Czemu 1.10.2 ? Pisałem z gościem który tworzy własnego moda superheroes tylko na tą wersje. Pytałem go o pozwolenie i się zgodził. Mod nie długo podobnież będzie i nie mogę się doczekać. Otóż szukam modera tylko po to żeby ogarnął niektóre bugi w tych modach. Skryptera-Kogoś od pluginów szukam dlatego żeby ogarnął rangi, skrypty i żeby był tak zwany claim dla graczy itd. (wszystko uzgodnimy na privie). Budowniczy Będzie budował ten statek w powietrzu i inne warpy.  Server będzie prawdopodonie jedno trybowy i nie będzie raczej tworzenia lobby no chyba że zrobię wyjątek  jeśli ktoś będzie chciał. Myślę nad zrobieniem tak zwanych działek dla graczy którzy będą mieli pieniądze dzięki sprzedawaniu itemów w sklepach. Spawn będzie pewnie zbudowany nie w budynku tylko na statku kosmicznym żeby to wyglądało ładnie. Miasta nie będzie trzeba budować, ponieważ prawdopodobnie to będzie greenfield. Tak jak na górze wszystko omówimy na privie proszę pisać na dole także proszę o pomysły. 

Kontakt:

Discord: OjgoR #8938

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...