Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt na zegar z komendą

Szeeski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , czy ma ktoś lub może mi napisać skrypt , na otwieranie netheru na serwerze od godz np  15:00 Do 20:00 Świata realnego  / Chciałbym zrobić tylko jedno wejście dla graczy do netheru na spawnie mam jakiś skrypt na nether on/off ale chce żeby otwierało go automatycznie od 15 do 20 i po jego wyłączeniu tepało graczy na spawn :) Dziękuje 

Opublikowano
1 godzinę temu, MAROSKiNG napisał:

Masz tutaj skrypt na Nether w danych godzinach ;).

Pastebin.com - Nether w danych godzinach.

Nie działa zmieniłem godz ale jest cały czas otwarty  pisze na chacie ze został zamknięty ale jest otwarty :(

mam takie coś i to zamyka pieklo ale chce dodac czas do tego zioemk zeby od 15 do 20 bylo otwarte 

options:
    tag: &f&l[&b&lVissCraft&f&l]&b&l
    #====== Aby skrypt zadzialal nalezy wpisac tutaj nazwe swiata netheru. Przykladowo, jesli domyslna mapa ma nazwe "world" to nether bedzie mial nazwe "world_nether"
    swiatnether: world_nether

command /nether [<text>]:
    trigger:
        player has permission "nether.enable":
            arg 1 is "on":
                set {nether} to true
                broadcast "{@tag} &b&l%name of player%&a&l wlaczyl nether!"
            arg 1 is "off":
                set {nether} to false
                loop all players in "{@swiatnether}":
                    execute console command "spawn %name of loop-player%"
                broadcast "{@tag} &b&l%name of player%&c&l wylaczyl nether!"
            arg 1 is not set:
                send "&e==================================================="
                send "&e/nether on &f- &2Wlacza nether"
                send "&e/nether off&f - &2Wylacza nether"
                send "&e/nether reload &f- &2Przeladowuje plugin"
                send "&9ProNether by RaiZeN version 0.4"
                send "&e==================================================="
        else:
            send "{@tag} Nie masz uprawnien."

on command:
    player is in the world "{@swiatnether}":
        command is not "spawn":
            player doesn't have permission "nether.command":
                cancel event
                send "{@tag} W netherze nie mozesz uzywac komend! Aby wrocic na spawn wpisz &b/spawn&2!"

on portal:
    player doesn't have permission "nether.portal":
        if {nether} is false:
            cancel event
            send "{@tag} Nether jest aktualnie wylaczony!"

Opublikowano

Nie znalazłem innego linku :confused:

options:    #Ustawiasz tutaj nazwe swiata Netheru (domyslnie jest: world_nether)    world.nether: world_netherevery 1 second:    if "%hour%:%minute%:%second%" is "18:0:0":        set {nether} to true        broadcast "&eWybila godzina 18:00! Nether zostal otwarty! Zamkniecie netheru nastapi o godzinie 20:00"        stop    if "%hour%:%minute%:%second%" is "20:0:0":        set {nether} to false        broadcast "&eWybila godzina 20:00! Nether zostal zamkniety! Otwarcie netheru nastapi o godzinie 18:00"        loop all players in "{@world.nether}":            teleport loop-player to {nether.spawn}            stopon portal:    if {nether} is false:        cancel event        send "&4Nether aktualnie jest zamkniety! Otwarcie nastapi o godzinie 18:00"        stopcommand /setnether: #Komenda ustawiajaca teleport z netheru    trigger:        if player has permission "setspawn.nether":            send "&aUstawiono punkt teleportacji graczy z zamknietego Netheru!"            set {nether.spawn} to location of player            stop

Oto skrypt- Nie jest mojego autorstwa. Autor: Naami. Daj znać czy działa.

Opublikowano
29 minut temu, Blackovskyy napisał:

Nie znalazłem innego linku :confused:

options:    #Ustawiasz tutaj nazwe swiata Netheru (domyslnie jest: world_nether)    world.nether: world_netherevery 1 second:    if "%hour%:%minute%:%second%" is "18:0:0":        set {nether} to true        broadcast "&eWybila godzina 18:00! Nether zostal otwarty! Zamkniecie netheru nastapi o godzinie 20:00"        stop    if "%hour%:%minute%:%second%" is "20:0:0":        set {nether} to false        broadcast "&eWybila godzina 20:00! Nether zostal zamkniety! Otwarcie netheru nastapi o godzinie 18:00"        loop all players in "{@world.nether}":            teleport loop-player to {nether.spawn}            stopon portal:    if {nether} is false:        cancel event        send "&4Nether aktualnie jest zamkniety! Otwarcie nastapi o godzinie 18:00"        stopcommand /setnether: #Komenda ustawiajaca teleport z netheru    trigger:        if player has permission "setspawn.nether":            send "&aUstawiono punkt teleportacji graczy z zamknietego Netheru!"            set {nether.spawn} to location of player            stop

Oto skrypt- Nie jest mojego autorstwa. Autor: Naami. Daj znać czy działa.

Ziomek a możesz mi to tak napisać żebym sobie to wkleił do notatnika bo ja zbytnio tego nie ogarniam wiesz tak linijka jedna pod drugą ? 

Opublikowano
42 minuty temu, Szeeski napisał:

Ziomek a możesz mi to tak napisać żebym sobie to wkleił do notatnika bo ja zbytnio tego nie ogarniam wiesz tak linijka jedna pod drugą ? 

Nie zajmuje się skryptami, ale może jak poprosisz to @MAROSKiNG "wytabuje" ci go. Pozdrawiam.

• Biter. zmienił(a) tytuł na Skrypt na zegar z komendą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...