Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Video edycja / montaż - Video promocyjne / Trailery

Firez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Nazywam się Seweryn. Zajmuję się video edycją od dobrych kilku lat. Poniżej możecie znaleźć linki do moich kanałów na Youtube:
Główny kanał:

https://www.youtube.com/user/sk8Server
Oraz kanały z kontentem nie koniecznie związanym z grami:

https://www.youtube.com/channel/UCt6jtvG1Cwy9T8sXKtG1mBg
https://www.youtube.com/user/GSTe4m

Jak możecie zauważyć na głównym kanale dominuje gra MMO zwana Silkroad Online. Jako że na mpc w dziale Silkroad nie ma miejsca by się w ten sposób zareklamować mogę to zrobić tylko tutaj. Prywatnie sam już od dawna nie pogrywam ale swego czasu udało się zbudować dość spore community wokół tego kanału (pod względem subscrybcji 2 w Polsce, a na świecie około top 5). 
Ciągle powstaje masa prywatnych serwerów (w tym nawet polskich) i ciężko jest wyróżnić swój prywatny serwer na tle innych. Jednym z sposobów na promocję jest właśnie Trailer / Teaser / Promocyjne video dla takiego serwera. Przede wszystkim przez platformę jaką jest YouTube można poszerzyć swoje grono odbiorców! Po za tym sam fakt posiadania takiego filmu sprawia, że serwer wygląda na bardziej profesjonalny.
Duże serwery takie jak Silkroad Europe, Skalidor, Elamidas, Theta czy Lyssa Online zaufały mi i skorzystały z mojej oferty.

Oczywiście oferta ta nie dotyczy tylko edycji filmów w grze Silkroad Online. Jeżeli ktoś chciałby taki trailer na swoim prywatnym serwerze w innej grze MMO to też jestem w stanie podjąć się tego. Oczywiście nie pójdzie to tak sprawnie jak z SRO, ponieważ będę potrzebował czasu na rozeznanie się grą.

Co mam w swojej ofercie?

Po prostu mogę zrobić takie video właśnie dla Twojego serwera!
Portfolio:

-Trailery / Teasery dla prywatnych serwerów Silkroad Online:

-Oraz kilka filmów z tej gry, które odbiegają swoją formą od Trailerów:

-Jeżeli jesteś fanem Anime myślę że to powinno Cię przekonać:

-Przykładowy film z innych gier:

Ile to kosztuje?

Przede wszystkim wszystko zależy od:
 -Czasu, jaki muszę poświęcić na dany film
 -Długości video
 -Specjalnych "życzeń" 
 -Rodzaju video

Nie chcę kategoryzować ani też robić jakiś "pricepack'ów" bo uważam, że każdy film powinien być rozpatrywany osobno. To nie produkcja hurtowa by robić za każdym razem dokładnie to samo. Więc cenę można ustalić dopiero po dogadaniu wszystkich aspektów. 

”Specjalne życzenia”

Wspomniałem wyżej, że jednym z kryteriów zależnych od kosztu są właśnie "specjalne życzenia". Większość tematu poświęcona jest Trailerom i promocyjnym filmom dla prywatnych serwerów. Natomiast naturalnie nie zamykam się tylko do takiej formy video. Powyżej jest kilka linków do filmów, które odbiegają mocno formą właśnie od tych przed chwilą wymienionych. Jeżeli ktoś ma pomysł na swój własny film w grze czy nawet w realnym życiu to w kwestii montażowej (w przypadku gry przy odpowiednich środkach także w kwestii nagrywania) także jestem do dyspozycji. Z tym że tutaj będzie dużo więcej do ustalenia, format jest inny więc czas produkcji analogicznie może się wydłużyć. 

Kontakt:

FB: https://www.facebook.com/sk8Server via PM

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oferta nieaktywna od miesiąca zostaje przeniesiona do Archiwum. Jeżeli chcesz przywrócić temat, proszę skontaktuj się z moderatorem działu lub wyślij raport z prośbą.

j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...