Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź][1.8.8][Inne] DeathHard.com

MJayFace

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usuń serwer jak najszybciej;

- 1.8,

- Megadrop,

- Prezentacja na odwał,

- Ogólnie pomysł oklepany z każdej strony,

- Nic ciekawego.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Rever_PL napisał:

- 1.8,

- Megadrop,

- Prezentacja na odwał,

- Nic ciekawego.

Zgadzam się, pełno tego jest, dużo serwerów po 300 os online, po co robić kolejny?

Opublikowano

Po co robić kolejny serwer megadrop? Jest już duży fastco*e.eu oraz wiele innych... PO CO

Jeśli ci pomogłem to daj lajka ❤️ 

Opublikowano

Jeżeli nie jesteście Panowie zainteresowani, polecam po prostu olać temat, serwera nie usuniemy, prezentacja będzie również w formie filmików, więc to tylko przedsmak.

Pozdrawiam

16 godzin temu, Rever_PL napisał:

- 1.8,

- Megadrop,

- Prezentacja na odwał,

- Nic ciekawego.

Nie rozumiem też, jakim typem człowieka trzeba być, żeby nie szanować wkładu czyjejś pracy w dany projekt, zwłaszcza kiedy jeszcze nie wystartował, nakłaniając tym samym do usunięcia serwera. Zapewniam również wszystkich, że to nie jest kolejny odgrzewany kotlet :)

Opublikowano
10 godzin temu, MJayFace napisał:

Jeżeli nie jesteście Panowie zainteresowani, polecam po prostu olać temat, serwera nie usuniemy, prezentacja będzie również w formie filmików, więc to tylko przedsmak.

Pozdrawiam

Nie rozumiem też, jakim typem człowieka trzeba być, żeby nie szanować wkładu czyjejś pracy w dany projekt, zwłaszcza kiedy jeszcze nie wystartował, nakłaniając tym samym do usunięcia serwera. Zapewniam również wszystkich, że to nie jest kolejny odgrzewany kotlet :)

Szanuje się tylko oryginalne pomysły. A opinię mogę wyrazić po to jest ten dział oraz forum.

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Rever_PL napisał:

Szanuje się tylko oryginalne pomysły. A opinię mogę wyrazić po to jest ten dział oraz forum.

Oczywiście że tak, uszanujemy każdą opinię, lecz jak mogłeś zauważyć, najbardziej doczepiłem się do "usuń serwer", ponieważ serwer NIE WYSTARTOWAŁ więc po 1, to boli każdego, gdy ktoś tak mówi, a po 2, jak megadrop to od razu nieoryginalnie? Tryb serwera nic nie mówi, skoro jest to zapowiedź, nie wiesz jeszcze jak serwer będzie prosperował i co więcej zaoferuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...