Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ogarnąć takie włoski?

Gość Ramzes.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, chciałbym was zapytać jak wyhodować takie oto włoski: 

https://image.prntscr.com/image/E_pDmjYnRJyhF9l4LCZXzA.png
https://image.prntscr.com/image/g3rXAwMSS6Wfqr9TM4m6ow.png

Aktualnie mam włosy średniej długości, aczkolwiek są bardzo gęste - wystarczy, że źle ułożę/pójdę spać z mokrymi to rano mam afro, także myślę, że przydałoby się z coś z nimi zrobić, bo aktualnie to mam taki dzban na głowie xD

Jakieś pomysły? Poszedłbym zapytać fryzjerki, ale nie mieszkam w jakimś wielkim mieście, fryzjerce płace całe 15zł za obcięcie, do tego nie jest to typowy barber, tylko zwykła fryzjerka, więc trochę lipa.

Opublikowano
7 minut temu, Ramzes. napisał:

pójdę spać z mokrymi

jest takie coś jak suszarka

do twojej wsi może jeszcze nie dotarło

k3HeXgc.png

Opublikowano
3 minuty temu, happi napisał:

jest takie coś jak suszarka

do twojej wsi może jeszcze nie dotarło

Po użyciu suszarki jest jeszcze gorzej :(

Opublikowano

Generalnie zacznij od ścięcia ich tak, aby wyglądały jak te ze zdjęcia - Po prostu pokaż fryzjerce fryzurę, która Ci się podoba, a ona na pewno będzie wiedziała co zrobić.  

Polecam pójść do jakiejś drogerii, która znajduje się w Twoim mieście i kupić jakąś piankę/odżywkę i szampon - Zapytaj ekspedientkę w drogerii co powinieneś stosować, aby mieć rzadsze włosy (bo chyba o to Ci chodzi?).

Z drugiej strony nie zdajesz sobie sprawy ile osób wręcz marzy o gęstych i zdrowych włosach. ;> 

A tak w ogóle to może zacznij po prostu je prostować? 

Opublikowano

Ja miałem takie bez żadnych suszarek. Suszarka jak i prostownica niszczy włosy, zatem najlepiej owinąć włosy ręcznikiem na jakieś 15 minut. Generalnie musisz co jakiś czas przyciąć końcówki, żeby włosy się nie rozdwajały.  

mój znak rozpoznawczy to jego brak

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...