Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki telefon z dobrym aparatem?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki telefon polecacie?? 

Moje wymagania :

- żeby się nie zacinał np. po aktualizacji androida xD

- dobry aparat

- dużo pamięci 

- żeby bateria też trzymała jakiś dobry czas 

I to chyba tyle z wymagań ;p. 

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Aktualnie mam huawei p9 lite 2017 i powiem że z tych zapewnień i samych atutów, które przedstawiła Pani sprzedająca to coś tam ma, ale uruchomione z 3 aplikacje w tle już powodują słabą wydajność i potrafi się czasami tak sciąć... co do aparatu, dobry, w porównaniu do poprzednika HTC Desire 820... Jednak HTC wygrywał pod względem wydajności itd, bardzo dobrze go wspominam, a w ogóle to wróciłbym do HTC Desire 500, ładny, zgrabny, wydajny, w miarę dobry aparat.

Opublikowano

No to Samsung Galaxy S7 spełni wszystkie wymagania :-)  Ale również może być do Xiaomi Redmi Note 4 3/32 GB, z potężną bateria i to za niecałe 650 zł do kupienia z europejskiej dystrybucji sferis/proline. No dobra, tutaj świetnym aparatem się nie można poszczycić, ale dla 90% użytkowników jest wystarczajacy.

Ciężko doradzać jeśli nie znamy budżetu, jest wiele telefonów spełniających podane kryteria

Opublikowano

Ja też jestem za Samsungiem, ale S w życiu nie kupuj J. W każdym razie może wrzuć sobie w porównywarkę i zobacz specyfikacje modeli. A potem poczytaj opinie. Tak może być łatwiej.

• miszkurkam zmienił(a) tytuł na Jaki telefon z dobrym aparatem?
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...