Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór konta

Smc180

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałbym spytać o radę innych osób, które mogłyby mi pomóc lub cokolwiek doradzić/dopowiedzieć w sprawie dwóch kont które posiadam. Otóż chciałbym wrócić do gry w Wota, natomiast mam problem na którym koncie bardziej by się opłacało granie, jeśli chciałbym do czegoś dążyć.

Konto pierwszehttps://worldoftanks.eu/pl/community/accounts/502021370-Smc180/    Ogólnie jest to moje pierwsze konto które posiadam. Jest na nim zaczęte dosyć sporo lini + do tego 3 pojazdy VII tieru i Is-3 na którego nie posiadam pieniążków. Statystyki nie są zbyt dobre, bo ja sam nie jestem jakimś wybitnym graczem. Jedyny minus tego konta jest taki, że nie posiadam na nim żadnej zarabiaczki, więc problemy z kredytami były na nim od zawsze.

Konto drugiehttps://worldoftanks.eu/pl/community/accounts/511773352-Blackwyn/      Drugie konto nad którym się waham. Statystyki są troszkę lepsze, ale bitew mniej, więc drzewka nie są zbytnio rozwinięte nawet na nim. Głównie szedłem tutaj w linię do E100, kupiłem Tigera II na którym zdążyłem już co nieco odblokować. Głównym plusem tego konta jest posiadanie SU100Y które generuje dosyć sporo kredytów, czyli sytuacja odwrotna, tutaj problemów z pieniążkami nie będzie na pewno. 

Z góry dziękuje za wszelkie odpowiedzi.

Opublikowano

Wybierz konto drugie. Masz lepsze statystyki oraz jakiś czołg premium co generuje przychody, więc będzie Ci łatwiej. Znajdź sobie jakiś klan, który gra twierdze to będzie Ci trzy razy łatwiej.

Opublikowano

Okej, dziękuje za rady. A dlaczego bez sensu? To znaczy, żeby lepiej zrobić najpierw jedną linię, a dopiero później zabrać się za drugą? Przynajmniej byłoby to jakieś urozmaicenie, niż ciągłe katowanie jednego czołgu.

Opublikowano
12 godzin temu, Smc180 napisał:

Okej, dziękuje za rady. A dlaczego bez sensu? To znaczy, żeby lepiej zrobić najpierw jedną linię, a dopiero później zabrać się za drugą? Przynajmniej byłoby to jakieś urozmaicenie, niż ciągłe katowanie jednego czołgu.

Ja bym rozwijał kilka rodzajów linii. Przede wszystkim do misji osobistych gdzie trzeba opanować grę różnymi rodzajami pojazdów. Oczywiście polecam zacząć od czołgów ciężkich z pancerzem. Takie czołgi wybaczają dużo błędów. Ja robiłem HT i TD na początku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...