Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Steam] Zwrot gry

wgnsy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż kupilem sobie dzisiaj AS:Origins na steamie, ale.. Chyba nie podchodzi mi, problem w tym, ze kupilem go w rublach (od dawna mam walutę zmieniana na ruble). Gdybym chciał zwrotu na portfel steam (mam tam 38min wiec nie przekroczone 2h) to będzie jakiś z tym problem? Czy to jest automat, sprawdza czy zakup wcześniej niż 14 dni, 2h i po prostu zwraca kasę bez sprawdzania takiego szczegolu?

Jak zły dział to sorki ale nie umialem dobrać lepszego 

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Nie będzie z tym problemu przynajmniej mi zawsze zwracali jak miałem poniżej 2h a nawet jak masz więcej to mogą zwrócić jeśli napiszesz ładną wiązankę dlaczego chcesz zwrócić

gQSkfLC.png

Opublikowano
12 godzin temu, Gandern napisał:

Nie będzie z tym problemu przynajmniej mi zawsze zwracali jak miałem poniżej 2h a nawet jak masz więcej to mogą zwrócić jeśli napiszesz ładną wiązankę dlaczego chcesz zwrócić

Bardziej mi chodzi o to, ze kupuje za ruble :/ i czy z tym problemu nie będzie 

ezgif.com-resize.gif

• ToshiKatsu zmienił(a) tytuł na [Steam] Zwrot gry
Opublikowano
Dnia 3.01.2018 o 11:51, wgnsy123 napisał:

Bardziej mi chodzi o to, ze kupuje za ruble :/ i czy z tym problemu nie będzie 

A dlaczego miał by być problem?, ruble to też waluta, więc normalnie pieniądze wrócą na konto. :D

76561198375594763.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pieniądze będą normalnie zwrócone na taką samą walutę. Jeżeli gry nie masz powyżej 2 tygodni, oraz przegrałeś w nią mniej niż 2 godziny to dostaniesz zwrot bez problemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...