Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pooblem] - Wyrzuca Po Wyborze Postaci Do Okna Logowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich uzytkownikow.

Zainstalowalem sobie freebsd 7.1 i chce postawic server na plikach Sui, wszystko zainstalowalo sie pieknie i ladnie. Loguje

sie na Rain/12345 po wyborze postaci wyrzuca mnie do okna logowania. W czym moze byc problem ?

Opublikowano

To tak:

Jeżeli grasz na 2 komputerze np. u kolegi wtedy musisz mieć spolszczenie z normalnym IP, a jeżeli grasz u siebie tzw. tam gdzie jest serwer to spolszczenie musi być z końc. .100

Opublikowano

Przez spolszczenie server działa. Ja potrzebuje przez Kamer Mod'a modyfikuje serverinfo.py i niestety wywala po wybraniu postaci.

Opublikowano

Sprobuj zrobic tak:W swoim cliencie zostaw tylko plik serverinfo.py a reszte z kamera usun

@EDIT

Najlepiej to sciagnij serwerinfo.py z innego clienta..bo ja tez sie z tym trudzilem na kamerze...

Opublikowano

Sprobuj zrobic tak:W swoim cliencie zostaw tylko plik serverinfo.py a reszte z kamera usun

@EDIT

Najlepiej to sciagnij serwerinfo.py z innego clienta..bo ja tez sie z tym trudzilem na kamerze...

No nie działa ten sposub :/ macie jakieś inne rozwiązanie ??

Hmm, znalazłem tutaj na forum taki poradnik

Może trzeba otworzyć porty na serwerze takie jak: 13000, 11002 ?

Opublikowano

Tak wygląda moj serverinfo.py wydaje mi sie, że wszystko jest dobrze. Może muszę dołożyć jakiś plik na server??

powtarzam jeszcze raz. Gdy postać podnosi rękę do góry to cofa mnie do okna logowania... i tak w kółko Macieju :)

Pliki serwerowe by Sui.

Dodam, że przez spolszczenie mogę normalnie wchodzić do gry...

Proszę o pomoc ponieważ zależy mi na kamer mod'zie.

Odnośnie portów mam przekierowane wszystkie poprzez DMZ.

Serwer nie stoi na wirtualnej maszynie.

mogę się zalogować tylko u moich kolegów(zewnętrzne ip). Po zewnętrznym ip ani wewnetrznym u siebie nie mogę ( z 2 komputera).

tzn jeden komputer mam całkowicie poświęcony na serwer. ;)

To jest ukryta treść, proszę

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...