Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modder w GTA Online na PS3

kutinio121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Spotkałem się z czymś dziwnym . A mianowicie gram w gta online na ps3 . Nie gram długo bo kilka dni po max 2 h dziennie.  Ale udało mi się uzbierać kasę i kupiłem mieszkanie z garażem za 140k.  I gdy wszedłem do mieszkania się rozejrzeć to poszedłem do kuchni i wziąłem piwo z szafki . Gdy się napilem to dostałem wiadomość "fajne masz auta w garażu " co dziwne bo mam tam jedno i to kupione za 45k . Po chwili przemiosło mnie do garażu wypełnionego ekskluzywnym autami i nie mogłem się ruszyć.  Po 30 sec zaczely spadać na mnie worki z kasą po 40k.  Nie wiedziałem co się dzieje i poszedłem zapalić.  Gdy wróciłem to nie spadały juz worki a w portfelu miałem około 120 mln $ lecz dalej nie mogłem się ruszyć.  Wiec wyłączyłem grę i uruchomiłem ponownie . Gdy się załadowalo wszystko to stałem w moim kupiony mieszkaniu z gotówką która mialem wcześniej.  Ktoś mi może wytłumaczyc co to się stało?  Jakiś atak hakerski czy może błąd gry? 

Amen!

LUBIE mrówki

Opublikowano

Hej.

No inaczej tego nie da się wytłumaczyć - trafiłeś w sesji na moddera.

Jako iż jestem graczem GTA Online na PC to nic jest w stanie mnie zaskoczy w tej grze, na modderow tafiami prawie codziennie.

Piszesz, że przeniosło cię z automatu do garażu, opcja moda - teleport , nie mogłeś się ruszyć- opcja freezing (zamrożenie gracza). Ekskluzywne auta czyli teleport do innego garażu gracza lub po prostu szybki spawn samochodów. No i oczywiście gotówka plus worki na łeb - tutaj możemy się spotkać z kasą widmo koleś bez sypania kasy może zmienić stan twojego konta z twoich 45k na 120 mln, ale po relogu to znika. Worki z kasę które ci sypał może od tak sobie zabrać, nawet wyzerować konto do zera lub do takiego stanu jakie było.

Opcje moda ogranicza tylko pomysłowości jego twórcy. Nie wiem czy potrzebujesz tu jeszcze jakiś szczegółowych wyjaśnień...

ps. Takie zdziwienia jak Ala Bundiego w avku. ;P

;=)

Opublikowano

Gdybyś to siano szybko zainwestował w auta i mieszkania nadal byś je miał ;]

Opublikowano
Dnia 2.01.2018 o 15:45, Vanqisz napisał:

Hej.

No inaczej tego nie da się wytłumaczyć - trafiłeś w sesji na moddera.

Jako iż jestem graczem GTA Online na PC to nic jest w stanie mnie zaskoczy w tej grze, na modderow tafiami prawie codziennie.

Piszesz, że przeniosło cię z automatu do garażu, opcja moda - teleport , nie mogłeś się ruszyć- opcja freezing (zamrożenie gracza). Ekskluzywne auta czyli teleport do innego garażu gracza lub po prostu szybki spawn samochodów. No i oczywiście gotówka plus worki na łeb - tutaj możemy się spotkać z kasą widmo koleś bez sypania kasy może zmienić stan twojego konta z twoich 45k na 120 mln, ale po relogu to znika. Worki z kasę które ci sypał może od tak sobie zabrać, nawet wyzerować konto do zera lub do takiego stanu jakie było.

Opcje moda ogranicza tylko pomysłowości jego twórcy. Nie wiem czy potrzebujesz tu jeszcze jakiś szczegółowych wyjaśnień...

ps. Takie zdziwienia jak Ala Bundiego w avku. ;P

Autor jest graczem na PS3.

Spotkałeś moddera kolego. Jest ich pełno na PS3, ponieważ aktualnie każdą konsolę do Slim CECH-2504b może przerobić w domu, nawet nie otwierając konsoli. Sprawiło to, że i modder'ów jest więcej niż kiedyś. Niem masz się raczej czym przejmować, bo anty-cheat jest tak kulawy na PS3, że można powiedzieć, że go nie ma (wiem, bo sam grałem w GTA V na PS3 z modami).

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

• miszkurkam zmienił(a) tytuł na Modder w GTA Online na PS3
Opublikowano
1 godzinę temu, miszkurkam napisał:

Autor jest graczem na PS3.

Tak umiemy czytać.

Ja napisałem, że jestem graczem PC. Takie zjawiska mnie nie dziwią nawet na PS3, a opcje są raczej podobne.

;=)

Opublikowano
1 godzinę temu, Vanqisz napisał:

Tak umiemy czytać.

Ja napisałem, że jestem graczem PC. Takie zjawiska mnie nie dziwią nawet na PS3, a opcje są raczej podobne.

A przepraszam, to ja źle przeczytałem. :v

Tak, są podobne, ale tego z kasą nie da się chyba zrobić na PS3. Pieniądze zniknęły, ponieważ na PS3 po sypnięciu worków trzeba wykonać jeszcze jakieś czynności w grze (typu kupić ubranie, stuningować auto i.t.d.). Nie wiem czy tak jest na PC, ponieważ nigdy nie instalowałem modów do online.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...