Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki VPS jest najlepszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Planuje otworzyć mały serwer mc (do 50 osób) + jakis TS3. Zastanawiam sie na VPS od lvlup.pro. Czy ktoś może dać jakąś dobrą propozycję?

MC.KoXStorm.pl 1.7.x skyblock + easyhc

Opublikowano

Lvlup zawsze na plus, więc nie ma obaw żeby to brać, jednak jak to ma być tryb EasyHC, megadrop, to zastanawiałbym się nad kupnem czegoś lepszego, typu ovh.pl > oferta VPS Cloud RAM > druga lub trzecia oferta ;).

P.S. Następnym razem wystarczy utworzyć jeden temat, anie 10 ;).

Opublikowano

Obecnie posiadam jeden serwer z LVLUP do testów, jest nim OpenVZ 4GB RAM za 20 zł miesięcznie. Nie nadaje się do hostingu gier, ani tego typu rzeczy, bo to jednak OpenVZ. Działa sprawnie, więc raczej oferta KVM będzie działać podobnie. Poza tym serwery LVLUP są dostarczane przez OVH więc nie ma się co bać. 

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Panowie. Jakie OpenVZ pod Minecraft... :O 

Wiedzcie o tym że OpenVZ to nie są w żadnym rodzaju gwarantowane zasoby potem się przekonasz o tym ;) Jak już tak bardzo chcesz stawiać serwer Minecraft to jedynie KVM albo serwer fizyczny. Także za bardzo nie polecam kupować serwerów u hostingów gdzie dostawcy serwerów są dostawcami innego hostingu.

Polecam ci jednak zakup serwera gry w hostingu www.MineHost.pl gdzie maja własne serwery oraz zabezpieczenia.

Jeszcze żeby było taniej łap kod rabatowy: MineHost20

Opublikowano

Panowie/Panie wyżej polecają LvlUP i ovh (Także polecam), jednakże można się też zainteresować crafthost'em. Ma ciekawe oferty, korzystałem, miły support. Polecam.

Opublikowano

Miałem openvz na lvlupie, bardzo dobry. KVM pewnie też. Ogólnie hosting polecam.

...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...