Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z przyciskami w CS:GO

Sharkooo77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, otóż gdy gram sobie w CS'a i chcę nacisnąć TAB to TAB reaguje ale po 1s zaczyna znikać i się pojawiać, tak samo gdy trzymam E klawisz odpowiadajacy za podkladanie / rozbrajanie bomby to rozbrajanie jest przez 1s a potem przerywa tak jakby nie odczytywalo przycisku. Rowniez gdy kilkami NUMLOCK / CAPS LOCK NA klawiaturze to diody strasznie szybko migają. Problemem może być to, że zaczałem klikać przyciski P1 / P2 / P3 / MR nad klawiszami F1 / F2 ktore odpowiadaja za jakies nagrywanie makr a ja nie wiem co to jest i jak tego uzywac i moze to jest problemem. Podlaczenie tej samej ale innej klawiatury dziala normalnie. Odinstalowywalem CS'a, sprawdzilem spojnosc, zrobilem formata, prosze o pomoc. 

Opublikowano

W takim razie jak tak mówisz ustawiłeś sobie makro. Więc zresetuj sobie ustawienia klawiatury :)

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Resetuje w dedykowanej aplikacji klawiatury Genesis rhod 600 a i tak przyciski się buguja, no chyba, że gdzie indziej mogę zresetować ustawienia klawy, jakieś rady?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...