Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś darmowego?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 6.01.2018 o 12:25, lupa124 napisał:

gamingonsteroids.com

Przecież bol tak samo jak gos leży i kwiczy nie ma w nich nic ciekawego

Projekt upadł.

Opublikowano
Dnia 7.01.2018 o 13:32, JJ4U™ napisał:

Przecież bol tak samo jak gos leży i kwiczy nie ma w nich nic ciekawego

ja tylko z evade korzystam, inne skrypty to dno lepiej samemu grać tęsknie zaa elobuddy, a jak z bolem jest cos fajnego tam za free?

Opublikowano

Gos external, dla wyższych rangą jest za free (supp, mod, contributor, dev)

Konkurencja pisze że gos ext słaby bo chcą zarobić na swoich platformach a ludzie łapią te słowa jak pelikany bez zastanowienia. laneClear 104/107cs w 10:00 m6ddwpR.jpg

Nie rozumiem po co grać ba bolu i gos internal skoro po tygodniu wyłapiecie bana ? Jeśli będziecie chcieli grać rankedy to i tak musicie kupować konta 30lvl - co nie jest za free i wyniesie was więcej niż za sub gos external ... 6 miesięcy konta na gos ext i nie ma bana...

Opublikowano
Dnia 14.01.2018 o 13:16, KastaKlamot napisał:

Grałem na GoS External i nie pierdol mi ,że 104/107 farmy jak to tak długo myśli ,że masakra lewe to jest i tyle.

no to nieźle, zluzuj i spróbuj ponownie na gamsteron aio. Minimum 102 max 107 na 107 w zależności od szczęścia (czasem zdarzy się 100% unkillable, tego żaden challanger nie przewidzi). Tak btw farmę poprawiłem i jest jeszcze lepiej niż wcześniej: (jeśli spróbujesz ashe, twitch, kogmaw -> te championy na razie wspieram to poczujesz się jak na starym dobrym leaguesharp -> jestem skromnym człowiekiem ale jeśli coś takiego stworzyłem i przetestowałem równo z 2.5 atack speed i na opcji z resetem spelli to wiem że nic temu nie dorówna. Nic temu nie straszne, najlepiej sprawdzić skrypta w sytuacji stresowej - test ekstremalny przeszedł pozytywnie.

Jestem perfekcjonistą z natury i nawet jeśli stworzę coś bliskiego ideału to i tak mi się nie podoba -> dlatego jest to takie dobre :) Zauważ jak skrypty robią inni (takich jak ja na palcach jednej ręki policzysz) -> kopiuj, wklej use spell i następny champion a później w ogóle tego nie ruszają. To samo z orbwalkerami Icy stworzył raz i myśli że już jest pięknie a jest strasznie. Dodają tysiąc funkcjonalności (farma spellami etc.) do jednego skryptu i heya skrypt gotowy na zawsze a jest do kitu. Ja testuje tysiąc razy do momentu aż będzie perfekcyjnie inaczej nie mogę przejść dalej. Nie chcę mówić że jestem bardziej inteligentny czy coś, po prostu perfekcjonista z natury -> a to rzadkość.

J8SVoaE.jpg

http://gamingonsteroids.com/topic/23902-gamsteron-aio-018-ashe-kogmaw-twitch/

Opublikowano

Jeżeli ty to sprawdzasz na sandbox to GG i życze dalej powodzenia w lewej platformie człowieniu jeżeli ty na rankedzie tego nie testujesz orbwalkera to nie ma o czym gadać.

Opublikowano

Po co się męczyć z jakimś syfiastym externalem i dostać bana skoro można grać na GoElites internalowym, gdzie nie było chyba już z miesiąc banwave?

Opublikowano
Dnia 12.01.2018 o 22:27, mar173 napisał:

Gos external, dla wyższych rangą jest za free (supp, mod, contributor, dev)

Konkurencja pisze że gos ext słaby bo chcą zarobić na swoich platformach a ludzie łapią te słowa jak pelikany bez zastanowienia. laneClear 104/107cs w 10:00 m6ddwpR.jpg

Nie rozumiem po co grać ba bolu i gos internal skoro po tygodniu wyłapiecie bana ? Jeśli będziecie chcieli grać rankedy to i tak musicie kupować konta 30lvl - co nie jest za free i wyniesie was więcej niż za sub gos external ... 6 miesięcy konta na gos ext i nie ma bana...

niezły haksior z ciebie 

Siema Dobrze CSUJE na SandBoxie kupujcie Czita bo Sztos mordki ! ;D

k3HeXgc.png

Opublikowano
Dnia 19.01.2018 o 07:57, KastaKlamot napisał:

Jeżeli ty to sprawdzasz na sandbox to GG i życze dalej powodzenia w lewej platformie człowieniu jeżeli ty na rankedzie tego nie testujesz orbwalkera to nie ma o czym gadać.

Dodałem dravena, jako jedyny mam działający axe catching -> do tego działa to płynnie jak na żadnym internalu :) ale co tam wiesz lepiej. 

nie sprawdzam ? Moje aio weszło na wyższy poziom - to że raz przetestowałeś wieki temu nie znaczy że cały czas będzie taki sam... Kod się rozwija, a wy stoicie w miejscu mając w pamięci jedynie starą wersję - no ale jak włączycie razem z moim aio inne skrypty typu activator czy evade to rzeczywiście może działać słabo ale nie moje aio ale wasza głowa -> samo przez się rozumie że to ze sobą koliduje, zaznaczcie jedynie gsoAIO i tyle w temacie: (rzeczywiście farma 9.3,9.4/min z nastawieniem na zdobywanie killi to słabizna, wy pewnie macie 10+ na tym swoim goelites non stop...) - polacy górą we wszystkim

UCeJvtV.png

o co chodzi z tym sandboxem bo chyba nie jestem w temacie..

Opublikowano
9 minut temu, mar173 napisał:

Dodałem dravena, jako jedyny mam działający axe catching -> do tego działa to płynnie jak na żadnym internalu :) ale co tam wiesz lepiej. 

nie sprawdzam ? Moje aio weszło na wyższy poziom - to że raz przetestowałeś wieki temu nie znaczy że cały czas będzie taki sam... Kod się rozwija, a wy stoicie w miejscu mając w pamięci jedynie starą wersję - no ale jak włączycie razem z moim aio inne skrypty typu activator czy evade to rzeczywiście może działać słabo ale nie moje aio ale wasza głowa -> samo przez się rozumie że to ze sobą koliduje, zaznaczcie jedynie gsoAIO i tyle w temacie:

UCeJvtV.png

o co chodzi z tym sandboxem bo chyba nie jestem w temacie..

practing tool...

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano
3 minuty temu, szymonekeqq123 napisał:

practing tool...

widzę nerwy, niedowierzanie - obiecujące xD

practicing tool to najpiękniejsza rzecz dla skrypterów -> można przetestować kod bardzo szybko bez zbędnego czekania. Ja z tego korzystam jedynie przy tworzeniu skryptów -> ale poza practicing tool - na rankedach czy normalach potrafię włączyć mózg w przeciwieństwie do niektórych :) Oczywiście gry rankingowe i normalne dają mi więcej, bo tam widzę wyraźnie co działa a co nie i mogę to później poprawić -> np. był duży problem z przestojem po ataku -> wystarczyła jedna gra bym się tym ztiltował, a tilt dał mi tyle że problem usunąłem.

Opublikowano
1 godzinę temu, mar173 napisał:

widzę nerwy, niedowierzanie - obiecujące xD

practicing tool to najpiękniejsza rzecz dla skrypterów -> można przetestować kod bardzo szybko bez zbędnego czekania. Ja z tego korzystam jedynie przy tworzeniu skryptów -> ale poza practicing tool - na rankedach czy normalach potrafię włączyć mózg w przeciwieństwie do niektórych :) Oczywiście gry rankingowe i normalne dają mi więcej, bo tam widzę wyraźnie co działa a co nie i mogę to później poprawić -> np. był duży problem z przestojem po ataku -> wystarczyła jedna gra bym się tym ztiltował, a tilt dał mi tyle że problem usunąłem.

No, ale jakby nie patrzeć externalem nigdy nie dorównasz internalowi :/

otaku_for_life___wallpaper_by_lordsarito-d4x5zaw.png?w=350&h=200&crop=1
Opublikowano
32 minuty temu, szymonekeqq123 napisał:

No, ale jakby nie patrzeć externalem nigdy nie dorównasz internalowi :/

co nie zmienia faktu że na externalu można dojść do challangera, wiadomo że jak trafi się idealny skrypt external vs idealny skrypt internal to internal wygra. Ale też nie koniecznie -> bo lol to nie idealne kliknięcia a podejmowanie decyzji, kontry, itemy etc.

Opublikowano

no ta jak masz postac nafeedowana co ma 2 skillshoty i zadnym nie trafisz to rzeczywiscie wygrasz bo masz lepsze itemy

wez moze z mostu skocz co

k3HeXgc.png

• Aive zmienił(a) tytuł na Coś darmowego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...