Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Minecraft domena

oXeen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam w domu swój własny serwer minecraft na platformie Linux Debian, zewnętrzne IP światłowody oraz gołe IP i tutaj pytanie czy można kupić stronę internetową i pod ten adres nazwa.pl podpiąć IP serwera? 

Zbieram +

Opublikowano
21 godzin temu, MAROSKiNG napisał:

Oczywiście tylko jeśli masz publiczne port. Działa to na takiej samej zasadzie jak podpinanie serwera na inny hosting czy VPS.

Mógłbyś polecić jakąś dobrą stronę która obsłuży taki sklepik 200 slotowego serwera? 

Zbieram +

Opublikowano
10 minut temu, oXeen napisał:

Mógłbyś polecić jakąś dobrą stronę która obsłuży taki sklepik 200 slotowego serwera? 

Co mogę polecić? W zasadzie to nic, bo nigdy nie mam pewności czy coś da rade, ale z własnego doświadczenia, radziłbym ci kupić jakiś mały serwer VPS (ovh.pl, nazwa.pl) i tam postawić na nim stronę. Co do sklepu to vMCShop, to chyba aktulanie jedyny darmowy i poprawnie napisany sklep pod serwery Minecraft. Jeśli to ci nie odpowiada z płatnych alteratyw można polecić ControlCraft lub kogoś kto owy sklep dla ciebie napisze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...