Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mała liczba FPSów na dobrym komputerze

qintoofar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jako iż kupiłem nowy komputer, od razu chciałem zobaczyć ile fps będę miał w cs'ie. Śmiechłem, bo myślałem, że przynajmniej będę miał stałe 80-150 fps, a tu takie coś od 100 od 20 fps.. 

Intel pentium cpu 4440 3.3 ghz

GTX geforce GTX 1050

Komputer ma 2dni, więc nie wiem czego jest to przyczyna.. Pomożecie ;/ ?

Opublikowano

wszystko na low w ustawieniach :) wylacz synchronizacje  pionową w ustawieniach geforca i wszzystko pod wydajnosc oraz ustaw parametry startowe w stimie dla cs go ;)

• xxerorxx zablokował(a) i odblokował(a) ten temat
Opublikowano

W cs'a nie oplaca sie grac na maksymalnych ustawieniach gdyz widocznosc jest gorsza. Polecam sprawdzic czy wszystkio bedzie smigac na tych minimalnych ustawieniach.

Ps, komputer za 3k z pentiumem?

Opublikowano

Jeżeli kupiłeś w jakimś normalnym sklepie masz 14 dni na oddanie go bez podania przyczyny, bo jeżeli serio kupiłeś go za 3k to ostro przepłaciłeś. FPS'y są adekwatne do części.

• DarkusFD zmienił(a) tytuł na Mała liczba FPSów na dobrym komputerze
Opublikowano
Dnia 28.12.2017 o 18:36, qintoofar napisał:

Wszystko na low, komputer kosztował 3tysiące złoty i mam grać w go na low? xD

Kupiłeś gotowca. Dlatego przepłaciłeś jeżeli jest za 3 tysiące. Masz zawsze 14 dni na oddanie.

Pomogłem? Daj +

Opublikowano
Dnia 29.12.2017 o 17:09, DarkusFD napisał:

Jeżeli kupiłeś w jakimś normalnym sklepie masz 14 dni na oddanie go bez podania przyczyny, bo jeżeli serio kupiłeś go za 3k to ostro przepłaciłeś. FPS'y są adekwatne do części.

Co adekwatne, na niekreconym G3258 + gts 450 mialem wiecej fpsow ;)

Autorze, zainstalowales chociaz sterowniki do karty graficznej? Bo ogolnie to wyglada jakbys gral na integrze

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

A ja bym go oddał, i z jakiegoś forum złożył za 3k coś pod gry, za tyle pieniążków możesz mieć o wiele wiele lepszy sprzęt do gier. A co do sterowników, własnie sprawdź która karta jest odpalona.

Opublikowano

Tak zainstalowałem wszystko, pomogło 20fps w górę, teraz jest tak, że mam 50+ do max 80, poźniej spada do 10-15 i tak ciągle.. Jutro idę to wyjaśnić, dzięki za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...