Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kd do hełmu i tarczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak mogę zrobić kd, które będą przeznaczone do wkładania do tarczy lub hełmu... Próbowałem ustawić już wearflag na 128 (tarcza), ale niestety to nie wypaliło, w grze było napisane

[Przedmiot ze slotem]

Unikat

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Zgłosiłem już Twój pomocny post, a jeśli chodzi o temat to ponawiam i proszę o pomoc. ;) Nawet jeśli w src to skąd mam wiedzieć jako początkujący jaki plik edytować? No pomyśl... W samym game jest chyba ze 100 plików ;)

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Tu ci nikt nie pomoże ... O cokolwiek zapytasz na forum to nikt ci prawie nie odpowie bo taki gowniany ten mpc forum , juz więcej ci pomogą w piaskownicy . 

A teraz wracając do twojego pytania polecam zagraniczne fora na temat Metin2 tam zawsze ktoś ci pomoże i rozwiąże problem :) pozdrawiam .

Opublikowano
13 godzin temu, CraxaNaMaxa napisał:

Zgłosiłem już Twój pomocny post, a jeśli chodzi o temat to ponawiam i proszę o pomoc. ;) Nawet jeśli w src to skąd mam wiedzieć jako początkujący jaki plik edytować? No pomyśl... W samym game jest chyba ze 100 plików ;)

Wiesz, że dostałeś pomoc adekwatną do Ciebie?

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...