Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wirus w przeglądarce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio pobrałem pewny plik co spowodowało, że do mojej przeglądarki zawitał jakiś wirus, który otwierał ruskie strony typu mail.ru etc. ale to już zażegnałem. Jednak jeszcze jest wirus na komputerze, który otwiera cmd i pobiera jakieś pliki co powodu przy wyłączeniu komputera bluescreena. Używałem adwcleanera i niby to usunąłem ale na drugi dzień znowu sie pojawił i nie wiem co mam dalej zrobić( po użyciu adw bluescreeny juz nie wystepuja jednak konsola cmd nadal wyskakuje i pobiera jakiś syf) Prosze o pomoc ;(

2v1xidf.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po takim syfie najlepiej przeinstalować system. Nie wiem czy to cmd włącza się przy uruchomieniu czy kiedy. Ani jaki masz system. Sprawdź czy w autostarcie nie masz żadnych skryptów. Polecam też przejrzeć wszystkie zainstalowane programy usunąć podejrzane i przy okazji nie używane ale najlepiej i najłatwiej zrobić reinstala.

• Aive zmienił(a) tytuł na Wirus w przeglądarce

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...