Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z AzRank

Ignan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z AzRank, wszystko super działa lecz gdy chcę nadać sobię rangę VIP na 1s żeby sprawdzić czy działają rangi to nadaje mi ją i niby po 1s zabiera lecz gdy wpiszę /azrank MagusOfLava to mi pisze że mam [Gracz,VIP] a ja chcę mieć tylko jedną. Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Nie wiem czy nie musisz przelogować się ponnownie na serwer lub przeładować całego serwera. Jest to plugin dawno nie aktualizowany i prawdopodobnie może mieć jakieś problemy z nowszymi silnikami ;).

Opublikowano
4 minuty temu, MAROSKiNG napisał:

Nie wiem czy nie musisz przelogować się ponnownie na serwer lub przeładować całego serwera. Jest to plugin dawno nie aktualizowany i prawdopodobnie może mieć jakieś problemy z nowszymi silnikami ;).

Wszystkiego próbowałem

Opublikowano

Spróbuj wgrać tą aktualizacje pod 1.9. Na pewno przepisana pod nowszy silnik będzie lepiej działać.

https://www.spigotmc.org/resources/azrank-updated-to-1-9.22612/

P.S. Zawsze możesz użyć komendy z pluginu PermissionsEx. Dzięki temu możesz usunąć AzRank i odciążyć serwer o kolejny plugin ;).

/pex user (twójnick) group add (grupa) * (czas)

Czas podajemy w sekundach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...