Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Goelites ban hwid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

elo mozna dostac bana na hwid ? Dostalem duzo banów za flejm i teraz chce sobie pograc na goelites ale boje sie ze dostane bana na hwid i poleca wszystkie konta na które sie zalogowałem na moim pc i bedzie troche lipa, w 2015 jak byl bol jeszcze to niby bany na hwid były ale nie wiem czy to prawda wole sie upewnic

Opublikowano

Prosta zasada jak chcesz używaj jak nie chcesz nie używaj ja od początków BoL'a gram jak wyszedł i jest git używałem orba i jakis random skryptów i nie było bana po upadku L# dostałem ale to wiadomo dlaczego. Raczej na hwid nie wiadomo czy leci ale spróbuj jak chcesz jedno konto zobaczyc ile wytrzyma.

Opublikowano
4 godziny temu, KastaKlamot napisał:

Prosta zasada jak chcesz używaj jak nie chcesz nie używaj ja od początków BoL'a gram jak wyszedł i jest git używałem orba i jakis random skryptów i nie było bana po upadku L# dostałem ale to wiadomo dlaczego. Raczej na hwid nie wiadomo czy leci ale spróbuj jak chcesz jedno konto zobaczyc ile wytrzyma.

mi tam wszystko jedno teraz bo dostalem perma za flame na mainie a mam tam pare kont na ruskim ale logowalem sie na tym kompie na koncie ziomka i sie boje ze jego tez poleci

• Aive zmienił(a) tytuł na Goelites ban hwid

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...