Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pluginem FunnyGuilds

MadMatix_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gdy konfigurowałem FunnyGuilds i włączyłem opcję aby była widoczna tablista: player-list-enable: true

Gdy w zrobiłem reload to w konsoli zaczeło mi spamować takim czymś a tablista nadal nie działa:

[22:35:55] [pool-3-thread-596/WARN]: Exception in thread "pool-3-thread-596" 
[22:35:55] [pool-3-thread-596/WARN]: org.apache.commons.lang.UnhandledException: Plugin FunnyGuilds v4.0.1-d590413 generated an exception while executing task 31
	at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R2.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:56)
	at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1142)
	at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:617)
	at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
Caused by: java.lang.NullPointerException
	at net.dzikoysk.funnyguilds.util.runnable.Ticker.getRecentTPS(Ticker.java:31)
	at net.dzikoysk.funnyguilds.util.element.tablist.AbstractTablist.putVars(AbstractTablist.java:185)
	at net.dzikoysk.funnyguilds.util.element.tablist.impl.v1_8_R3.TablistImpl.send(TablistImpl.java:92)
	at net.dzikoysk.funnyguilds.util.runnable.AsynchronouslyRepeater.run(AsynchronouslyRepeater.java:70)
	at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R2.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:53)
	at org.bukkit.craftbukkit.v1_8_R2.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:53)
	... 3 more

Jak to naprawić?

Mój config:

config.yml

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...