Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maszyna nie chce się włączyć - VirtualBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem wgrywałem system sklepów offline , niestety chyba jakoś zły kod wpisałem do plików w src "game" po czym resnalem maszyne i niestety nie cche mi maszyna przejsc do loginu i hasla bo wyswietla sie takie cuś i maszyna stopuje :)

x23.jpg

Pomoże ktoś ? Będe wdzieczny ;3

Opublikowano

Dziekuje , maszyna sie odpalila ;3... a wiesz moze dlaczego po wpisanu /c  wybraniu 1 i kompilowaniu. To kompiluje sie plik db nowy ale game juz nie ?:> w pliku Error_Game nigdzie nie ma komunikatu o jakims error jedynie same warning ;3... i nwm co robic

Opublikowano

Masz moze gg ? ;3 GG:61937157  jak cos moje napisz czy cos to objasnie bardziej temat ;d. Albo podaj na pw to cie dodam :D Bede wdzieczny :)

Opublikowano
3 godziny temu, *__KizioRCK__* napisał:

wpisz fsck i sprawdz czy pojawi sie okno do zatwierdzania jesli tak to zatwierdzaj na y i na koniec przelacz

Pozwól, że poprawię Cie.
fsck -y
Załatwia sprawę i nie trzeba wpisywać ciągle y.

1 godzinę temu, *__KizioRCK__* napisał:

cd  do folderu i komenda gmake i sprawdz czy wtedy zacznie sie kompilowac ewentualnie poczyść liby ktore sa juz skompilowane przy game

Co Ty bredzisz? -.- wgl nie kumasz pewnie to co napisałeś.. 
Najpierw należy poprosić o errorlog i sprawdzić samemu dlaczego nie kompiluje się game? -.-

1 godzinę temu, Patytan napisał:

Masz moze gg ? ;3 GG:61937157  jak cos moje napisz czy cos to objasnie bardziej temat ;d. Albo podaj na pw to cie dodam :D Bede wdzieczny :)

Tak myślałem, nie skumałeś.
Jak nie otrzymujesz odpowiedzi bądź pomocy to zapodaj errorlog.  

Pomogłem ? klik up to Like ;D ( Lubię to ! ) xD

300 postów-> 10.10.2013 godz. 9:00
400 postów-> 19.10.2013 godz. 9:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...