Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze słuchawkami Genesis Radon 600

MiszczGejmów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niedawno otrzymałem tytułowe słuchawki. Już po obejrzeniu opakowania zauważyłem, że są to słuchawki dla graczy, co wiadomo odepchnęło mnie. Dostałem słuchawki od rodziców więc wymiana/sprzedaż jak na tę chwilę nie wchodzi w grę. Przechodząc do problemu: słuchawki posiadają możliwość przełączenia na system 7.1 Virtual. Podczas przełączenia na ten system jak i na zwykłym stereo na pierwszy rzut oka można dostrzec, że coś jest nie tak. A mianowicie dźwięk strasznie dziwnie się rozchodzi/wydobywa. Mam wrażenie jakby z jednej słuchawki wydobywał się mocniej a z drugiej słabiej, lecz po próbach skonfigurowania tego samodzielnie, nie widziałem efektów. Moje pytanie do osób które miały do czynienia z tymi słuchawkami lub miały podobny problem: Jak poprawnie skonfigurować ustawienia żeby dźwięk wydobywał się poprawie? Może to tylko kwestia czasu i powinienem się przyzwyczaić?

P.S. Zainstalowałem sterowniki do słuchawek ze strony producenta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...