Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto lol ile moze byc warte

Vetav

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do sprzedania konto do league of legends stworzone w 2014 roku. Nie wiem ile moze byc warte dlatego pytam formułowiczow. Diamond iv elo 36 lp. Posiada 130 championow w tym 46 skinow. 5 legendarnych, 10 epickich, 4 chromy. Jestem jedynym wlascicielem konta. Kupujacy otrzymalby wszystkie potrzebne informacje przed proba odzyskania. Dla hejterow:

1. Konto jest wlasnoscia firmy riot games, sprzedaje jedynie swoj czas poswiecony grze.

2. Temat ma jedynie przyswoić mi informacji o cenie jaka moge wystawic za konto.

Opublikowano

100 minimum jak dla mnie, bardzo dużo postaci, skinów też sporo no i dla większości dywizja ma znaczenie.

Opublikowano

Teraz to za takie konto więcej jak 200zł nie weźmiesz, chyba, że masz jakieś rare skiny jak np. Championship Riven, lecz jeśli nie to mało za takie konto, głównie dlatego, że teraz skiny łatwo się zdobywa poprzez skrzynki, więc z tego względu ceny kont drastycznie spadły ostatnimi czasy. :)

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...