Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playstation 4 bez gwarancji + konto PS 60 gier

LuckyDiceLDC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Słuchajcie, mam do was taką małą sprawę. Zastanawiałem się nad sprzedażą mojej konsoli bo niestety zabiera mi za dużo czasu, niestety nie potrafię jej odmówić jak mam wolną chwile chociaż teraz zaczynam już w ogóle rzadko je miewać więc już raczej się nią nie naciesze ale ktoś inny pewnie by miał ochotę :D nie mam pojęcia ile za nią wołać bo kurde trochę zainwestowałem kupiłem jak jeszcze chodziły po 1600 jeszcze kurwa z jednym padem i bez zadnej gry a teraz widze promocje w media expert za 899 z jedną grą. Nie przypuszczałem że mogą aż tak zejść.

Gwarancja: Gwarancja była na dwa lata ale niestety niedawno zleciały więc konsola nie jest już na gwarancji.

Stan: Konsola chodzi mi od zakupy bez żadnych usterek, nie miałem z nią nigdy żadnych problemów i dbałem o nią, kupowałem zawsze gry z PS Store żeby też nie nadużywać stacji dysków (praktycznie nie używana miałem tylko gta 5 na płycie i jak coś czasami pożyczyłem)

Pamięć: 500GB

Tylko jeden kontroler.

Gry na Koncie PSN: (Gry które w każdej chwili można pobrać i grać bez płyty):

PS: Przy wymagających grach konsola trochę głośno chodzi ale to się ciągneło za mną od kupna i i nigdy mi nie przeszkadzało (tylko przy duży grach z dużym otwartym światem np: Wiedźmin 3)

- Mad Max

- Need For Speed (2015)

-Need For Speed Payback

- Gran Turismo Sport

- F1 2017

-UFC 2

- Fifa 17

- Fifa 16

- WRC5

Wiedźmin 3 + (dwa dodatki Serce z kamienia, krew i wino)

-Battlefield Hardline

Battlefield 4

The Crew

Dead Island - Definitive Edition

- Watch Dogs

- Assassin Creed Unity

- Assassin Creed: Black Flag

- Assassin Creed Syndicate

7 days to die

- Sherlock Holmes: The Devil's Doughter

- Śródziemie: Cień Mordoru - Game of the year edition

- Sherlock Holmes: Crimes and punishments

- MXGP - The Official Motocross Videogame

- Far Cry: Primal

- Far Cry 4

UGBPHQ1B.png

Opublikowano

Gry cyfrowe są tak na prawdę nic nie warte, bo są one przypisane do konta, więc musisz dać z konsolą razem konto.

Sama konsola z padem to cena około 500-600 złotych. 

P.S.

To i tak nic, bo takiego XBOX ONE S widziałem miesiąc temu za chyba 650 złotych z grami (nówka sztuka, ze sklepu MS), więc i tak PS4 nieźle się trzyma.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 4.01.2018 o 17:36, miszkurkam napisał:

Gry cyfrowe są tak na prawdę nic nie warte, bo są one przypisane do konta, więc musisz dać z konsolą razem konto.

Sama konsola z padem to cena około 500-600 złotych. 

P.S.

To i tak nic, bo takiego XBOX ONE S widziałem miesiąc temu za chyba 650 złotych z grami (nówka sztuka, ze sklepu MS), więc i tak PS4 nieźle się trzyma.

Tak też go sprzedałem, poszedł za 5 stów mija już 2 prawie 3 miesiąc i zaczyna mi brakować meczyków w fife i innych gierek :D chyba niedługo i tak kupie Playstation 4 pro :D

UGBPHQ1B.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...