Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobranie patcha 8GB z głupich serwerów R*

Aplay.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ekhm.. no więc, pełen cierpliwości - witam. Tak mnie irytuje ten launcher, że mam go już dość. Zainstalowałem GTA V na lapka, odpalam grę no i jak wiadomo pierwsza aktualizacja - 60MB. Pomijając to, że miałem problem z pobraniem jej i rozwiązałem go w około 1,5 - 2 godziny, no dobra.. pobrało się. Teraz patrzę - aktualizacja 8,83GB. No dobra, prędkość pobierania dosyć niska, ale mogę zaczekać nawet 10 godzin (zostawić lapka np. na noc i niech się pobiera). Prędkość stale gdzieś pomiędzy 360 - 420kb/s.. przez 5 minut, gdzie nagle po czasie patcher staje i wywala błąd "utracono połączenie z serwerem pobierania... ponawianie próby). No i tak cały czas, raz co 5 minut, raz co 2 minuty, raz co minute patcher staje i trzeba klikać "pauza" i "wznów" no i znów prędkość pobierania podskakuje z 0 do 380 i jedzie tak kolejne minuty. Taką oto metodą dotarłem do 550MB. Ludzie, dajcie jakiś sposób, żeby to ogarnąć.. błagam, bo mnie krew zaleje. Z internetem jest wszystko w porządku, mogę sobie nawet do babci jakiejś pojechać gdzie ma 20 razy szybsze łącze, ale co z tego, skoro problem tkwi w tym przerywaniu, gdzie muszę siedzieć przy laptopie godzinami i klikać.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Niestety launcher GTA V jest zwalony i właśnie takie problemy z nim są. Na twoim miejscu zainwestowałbym w płyty DVD z grą (na Allegro to jakieś 10 złotych) i zainstalował grę z płytki. Dzięki temu zostaną ci tylko update'y, które już powinny pobrać się w miarę ok.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...