Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Mobbera - Metin2.pl

Sevant

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Istnieje jakikolwiek działający autopele na Metin2PL aktualnie?

"And I'm staying here to end my life,

down in the Rising Sun."

• Ups... zmienił(a) tytuł na Szukam Mobbera - Metin2.pl
Opublikowano
53 minuty temu, BlueBlueSky napisał:

Moderator działu wypowiada sie nie znając tematu xD posty sobie nabijasz? kamermod na pewno nie dziala, a co do m2bob nie jestem pewien.

Kamer działa tylko trzeba pokombinować z procesami (ale za to głowy uciąć nie dam, bo to jedynie opinia ludzi), a bob działa na pewno.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano
27 minut temu, Ups... napisał:

Kamer działa tylko trzeba pokombinować z procesami (ale za to głowy uciąć nie dam, bo to jedynie opinia ludzi), a bob działa na pewno.

Na dzień dzisiejszy praktycznie żadna funkcja w kamermodzie nie działa oprócz zwykłego expbota. Fast-attack wywala po kilku sekundach, movement speed nie działa, attack speed nie działa, waithack, antifly, farmbot etc... W M2BOB'ie, na wersji darmowej, mobber hack działa

@Sevant

Opublikowano

ta ja sobie ściągnąłem tego m2bob i gram sobie normalnie, czasem jakieś pety będą się pluły, że mają ss z bocenia i idą do admina, ale nie przejmuj się

down in the Rising Sun."

Opublikowano

jak tego m2 boba darmowego uruchomic? ja uruchamiam to nic sie nie dzieje .. usuwa tylko antywirus jak wylacze antywirusa to tez nie dziala nie wiem czemu ? mam to do Pl`a wgrac czy jak?

Opublikowano

z tym to jest pierd*lenia się dużo, ja na początku musiałem ściągnąć jakiś plik 100mb dla darmowej wersji i później włączało, wyłączało metina 20 razy aż zaczęło działać i teraz tylko wbijam i jest dropione

musisz wyłączyć antywirka i do skutku próbować

down in the Rising Sun."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...