Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tatuaż - motyw wilka

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam okazje zrobic tatuaz.I się zastanawiam jaki.Kręcą mnie wilki.

Jakiejs sredniej wielkosci na plecach.Tylko nie wiem jaki ;<

"Tatuaż do 1300zl" Jak myslicie co by mi zrobili za 1300zl ze zwierząt ;P ?

ie068n.jpg
Opublikowano
Osobiście wilka na plecach bym sobie nie wytatuował, nie pasuje tam zbytnio. Może lubisz węże? Węża można wytatuować na wiele różnych ciekawych sposobów. Dobrze wykonany tatuaż z wężem powinien zmieścić się w tej kwocie.
Opublikowano
Dnia 21.12.2017 o 10:20, ShastaMan napisał:

Mam okazje zrobic tatuaz.I się zastanawiam jaki.Kręcą mnie wilki.

Jakiejs sredniej wielkosci na plecach.Tylko nie wiem jaki ;<

"Tatuaż do 1300zl" Jak myslicie co by mi zrobili za 1300zl ze zwierząt ;P ?

wszystko rozchodzi się o jakość, możesz iść do jakiegoś mirka tatuażu który zrobi ci bieda edyszyn ale za to na pół pleców, a możesz iść do kogoś kto ma fach w ręce i za malutką grafikę zażyczy sobie niezłą kasę

proste, że chcesz iść do tego drugiego, tylko możesz nie mieć tyle kasy na taki rozmiar i szczegółowość jaką chcesz - najlepiej poprzeglądać trochę instagrama (na insta jest sporo fotek i widać jak kto wykonuje), a potem podzwonić i po pytać co i jak, jak będziesz miał rozeznanie to się decydujesz, nikt w necie Ci nie powie dokładnie co i jak bo każdy bierze inaczej i różne są poziomy usług, od samego studia, po jakość tatuażu 

Opublikowano

za 1300 zł nie zrobisz nic dobrego takiej wielkosci. znajomy lisa sobie zrobil na przedramieniu za jakies 600 zl i tatuaz mozna okreslic slowem XDD

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...