Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Classic mt2 obejście / pieski w dt

dominik1221

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym spytać czy ma ktoś moze obejście do classicmt2, potrzebuje go aby uruchomic metina na dedykowanej karcie graficznej, nie moge niestety dodać pliku z rozszerzeniem bin do Catalyst Control Center a plik exe juz tak. Zmiana rozszerzenia pliku new_classic.bin na exe skutkuje błedem z plikiem dll mss32.dll którego nie wiem w jaki sposób rozwiązać. Dasza cześć prośby to czy ktoś posiada plik monster do tego serwera z zamienionymi mobami na pieski? Próbowałem sam to zedytować ale niestety zabezpieczyli client i bez plików eix strasznie cięzko cokowiek zrobic.  Ogólnie staram się zmniejszyc lagi w dt gdyz zintergowana karta nie daje rady a radeon obok się nudzi i nie mogę zmusić go do pracy w metinie, więc albo zmuszę go jakoś do pracy albo zamienie moby na pieski. Z góry dziekuję za pomoc wszystkim,

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...