Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje sponsora/administracji - ts3gamers

elpatys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś o mnie:

Cześć! Jestem Patryk, od blisko 2 lat siedzę przy serwerach TeamSpeak 3. 

Informacje:

Blisko 2 lata temu zacząłem swoją prace przy serwerach teamspeak. Jak można się domyśleć żaden nie wypalił, ale to nie powodowało tego, że przestałem dalej w tym siedzieć. Jakiś czas temu miałem plan uruchomić serwer (firespeak.pl) niestety z braku funduszy i słabej organizacji serwer się rozpadł i okazał się po raz kolejny wielką porażka. 

Blisko 2 tygodnie temu zacząłem prace nad nowym serwerem (ts3gamers.pl) wkładam w niego cały wolny czas aby zrobić z niego coś dobrego. Na serwerze znajduje się oryginalny ABot, autorska oprawa graficzna bardzo dobre maszyny (opłacone z góry na 4 miesiące) jedyne czego nam brakuje to licencji. Aktualnie złożyłem aplikacje o licencje NPL lecz otwarcie serwera publicznego na takowej licencji jest zabronione. 

A teraz przechodząc bardziej do konkretów. Poszukuję sponsora, który pomoże nam w zakupie licencji lub opłacie maszyn ( wtedy środki na opłaty z mojego portfela będą szły na licencje ). Oczywiście żeby wszystko było fair osoba która nam pomoże po zakupie licencji będzie otrzymywała 60% z tego co zarobimy na serwerze ( reszta pójdzie na opłaty ). 

Poszukujemy także administracji na serwer. Wymagamy osób z ukończonym 15 rokiem życia oraz mutacja, oczekujemy także dojrzałości i chęci współpracy. 

Chętnych zapraszam do kontaktu:

gg- 44783915

Forum - prywatna wiadomość

Serwer TeamSpeak - ts3gamers.pl

Opublikowano

Myślę że sie dogadamy ... Pisaliśmy razem i posiadasz bardzo ciekawy projekt ! razem damy rade pozdrawiam SkalaTV :)

╔═▣◎▣═══ SILENCE ═══▣◎▣═╗
» Cień ostrza. Cisza przed burzą. «
☯ Wojownik starego świata ☯

⛩️Droga bushido ⛩️

Szept nocy... znikam, zanim mnie zauważysz.

════════════════════════

1.gif

Opublikowano
Dnia 21.12.2017 o 00:38, AceGraphic napisał:

Myślę że sie dogadamy ... Pisaliśmy razem i posiadasz bardzo ciekawy projekt ! razem damy rade pozdrawiam SkalaTV :)

Mam taką nadzieje.

f5

Opublikowano
22 godziny temu, Waski00 napisał:

Mógłbym Cię prosić na ts ? :P 

Jeżeli chcesz jestem teraz aktywny na serwerze :) możesz pisać też w wiadomości na forum ;p 

@@F5

Opublikowano

5. Jeśli możemy odświeżać własne tematy co 24 godziny to od teraz w tym celu używamy przycisku znajdującego się pod tematem. Odświeżanie wątku za pomocą posta będzie karane. Kara 3 pkt.

Przycisk wrócił, proszę się stosować do zasady.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Cytat

14. Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...