Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Crew 2 - dyskusja ogólna

Aplay.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Co sądzicie o drugiej części The Crew? Wielka mapa USA (wielki +), ale to już było w jedynce, w sumie dojdą jeszcze akweny i przestrzeń powietrza, więc będzie co podziwiać, jak widać na gameplayach grafika nie wypada na źle konkurencji. Jak opisują twócy - świat gry ma być bardziej zróżnicowany no i większy niż w poprzedniku, miasta też nabiorą życia i bardziej realnej wielkości. Nowe możliwości rozrywki - latanie samolotem, pływanie motorówką.. dosyć dużo osób narzeka, chociaż wg. mnie może być interesująco. Mimo wszystko jak oglądam gameplay, to mam obawy, że fizyka jazdy nie zmieni się raczej na lepszą i będzie nieco sztywna, jak to miało miejsce w jedynce. No i szkoda, że trzeba będzie dłużej poczekać na gierę, bo ja już ochoczo przyjąłbym ją w rączki xD Premiera miała nastąpić 16 marca a została przesunięta na okres między kwietniem i wrześniem 2018 roku (szczegółowej daty nie podano). Co myślicie o The Crew 2?

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Nie ma co zupełnie unikać 1, uwierz mi, każdą grę można polubić pod różnym względem. Pierwsza część też ma swoich stałych ulubieńców no i nie oszukujmy się, jest tam dalej dosyć dużo graczy, fajnie się gra z innymi. Summity m.in. wprowadziły dosyć dużo. No ale niestety ma dużo wad, okazał się niewypałem ze strony Ubisoftu dla wielu ludzi. Mam taką cichutką nadzieję, że 2 nie spier**** i odwalą z tego kawał dobrej roboty. Może i lepiej, że przełożyli, lepiej coś dopracować na maxa niż wypuścić niedokończone dzieło na świat, dowodem rezultatu z dłuższej pracy Ubosiftu jest np. taki AC: Origins, który jest na prawdę godny uwagi w porównaniu do swoich poprzedników.

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Jak się znajdzie jakaś fajna ekipa graczy, to nawet przy największym crapie można na trochę zostać ( pozdro dla holy-war). Przed premierą wydało się, że to może być fajna alternatywa na NFS:W. Po zakupie, rozczarowałem się i stwierdziłem że zmarnowałem ~ 150zł, mogłem poczekać i zgarnąć ja za darmo. Po przejściu fabuły, nie widziałem żadnego powodu by zostać przy tej grze. Pomysł mieli super, ale zmarnowali prawie jego potencjał. Dlatego nie polecam zapoznawania się z tytułem, chyba że znowu będą rozdawali go za darmo.

Z tego co przed chwila widziałem, to druga cześć bardziej przypomina trochę większa aktualizacje niż kolejna cześć. Równie dobrze mogli, Wild run nazwać The crew 2, tym bardziej, że o ile dobrze pamiętam to wołali sobie za niego, jak za kolejna cała gre.

Raczej będę omijał szerokim łukiem, wolę sobie przypomnieć jakiegoś dobrego NFS-a lub dalej piłować FM7.

860331433165800174608.png

Opublikowano

Pierwsza część wyniosła mnie w sumie ~300zł i nie żałuję ani grosza. Grałem w Becie (tej pierwszej i później Wild Run) i wiedziałem za co płacę. :)
Do dziś często wracam i dalej można się nieźle bawić (sama fabuła to właściwie kilka dni, ale prawdziwa zabawa zaczyna się później).

Drugą część też chętnie kupię nawet w dniu premiery (jakiś czas temu miałem okazję uczestniczyć w zamkniętych Alpha testach).

@Aplay. a żebyś się tą fizyką nie rozczarował xD
@Reiden chciał czy nie - i tak przez jakiś czas The Crew było (a dla niektórych nadal jest) jedyną alternatywą dla NFS:W, chociaż trudno porównywać te tytuły ze sobą. Nie zgodzę się też z tym, że "druga cześć bardziej przypomina trochę większa aktualizacje niż kolejna cześć", bo poza miejscem osadzenia rozgrywki nie mają one ze sobą zbyt wiele wspólnego.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...