Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje zaproszenia na ŚP!

Maksasior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak w tytule, poszukuję zaproszenia na ŚP, najlepiej darmowe... Zapomniałem passów do starego konta a miałem 112 Palka 93 Maga 49 Tancka... Nudzi mnie granie na normalnych światach. A przecież nie dostane się do żadnego, bo mam nowe konto, nic repy, żadnego stażu na tym koncie.

A więc jeżeli znalazłby się taki to: https://www.margonem.pl/?task=profile&id=8557711 <- to jest moje konto... Z góry dziękuje! 

> > > Jeżeli Ci pomogłem, daj lubię to! < < <

Opublikowano
Dnia 18.12.2017 o 16:44, Maksasioros napisał:

Witam, tak jak w tytule, poszukuję zaproszenia na ŚP, najlepiej darmowe... Zapomniałem passów do starego konta a miałem 112 Palka 93 Maga 49 Tancka... Nudzi mnie granie na normalnych światach. A przecież nie dostane się do żadnego, bo mam nowe konto, nic repy, żadnego stażu na tym koncie.

A więc jeżeli znalazłby się taki to: https://www.margonem.pl/?task=profile&id=8557711 <- to jest moje konto... Z góry dziękuje! 

Nic na ma za darmo, poza tym i tak żaden zarządca by cię nie zaprosił patrząc na 9 dni konta (XD) więc nie miej nawet nadziei.

Opublikowano

@marian42 Brawo. Teraz mozesz nic nie wnieść do kolejnego tematu! Zbędny spam, nabijanie postow

Opublikowano
18 godzin temu, Maksasioros napisał:

@marian42 Brawo. Teraz mozesz nic nie wnieść do kolejnego tematu! Zbędny spam, nabijanie postow

Piszę Ci to bo jesteś cymbałem i  nie rozumiesz, nie dostaniesz zaproszenia patrząc na starz od początku jesteś skreślony, więc raczej Twój temat to spam.

Opublikowano

Ja nabijam posty?

8 godzin temu, Maksasioros napisał:

@ref

8 godzin temu, Maksasioros napisał:

@ref

hehe, darme odświeżanie skoro i tak zaproszenia nie dostaniesz :)

Opublikowano
52 minuty temu, marian42 napisał:

Ja nabijam posty?

hehe, darme odświeżanie skoro i tak zaproszenia nie dostaniesz :)

Nie potrzebuje Twojej wypowiedzi tutaj? Mogę podlinkować moje aktualne konto. Bezużyteczne wypowiedzi. Co tutaj Twój głos daje? Co mnie obchodzi Twoje zdanie tutaj? Nie wiem nie umiesz czytać ze zrozumieniem? Napisałem tam "Czy dostane zaproszenie na ŚP"? Nie, a więc Twoje wypowiedzi są tu zbędne. Kolejna wypowiedź do zgłoszenia. :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...