Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto wykupić GoElites?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno nie grałem na skryptach już chyba z półtora roku ostatni raz na elobuddy... 

Teraz nie ma elobuddy ani żadnych darmowych skryptów z tego co wiem. Więc pytanie czy warto kupić dostęp do go elites? 

Czy 15 euro miesięcznie jest warte tego? Jak z banami? Dobre skrypty maja?? 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Darmowy jest bol, chociaż jest co najmniej mierny. GoElites ostatnio wyłapało banwave, ale skrypty mają niezłe. Myślę, że warto :)

Opublikowano

Jak to bol jest darmowy? Chyba że jakiś crack ale nie mam pojęcia skąd go wziąć. 

Edit_

Próbowałem teraz tego darmowego bola i chuj to nie działa wgram jakiś 1 skrypt na postać to do gry nie mogę dołączyć od razu wywala próbowałem kilka różnych skryptów i postaci i nic... 

Szukam czegoś jak elobuddy wszystko smigalo za free byly bany robiłem 2 konto bo tak na prawde placic 60zl za cos za co i tak zostane zbanowany to sie nie oplaca. 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Proste nie chcesz płacić to nie graj na skryptach. Wypuściłbyś server do gry czy kawałek muzyczny który zostanie piracony a ty nic nie zarabiasz myślisz ,że oni to za free robią.

GoElites się opłaca bo co z tego ,że był banwave new konto i tyle kto umie crackowac to umie a kto nie ma to peszek jakość skryptów jest dobra a jak sie kombinuje reklamuje platforme na yt itd to może być lifetime :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...