Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z H1Z1

KoriiN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam problem z h1z1 battle royale. Ostatnio kupiłem H1Z1 ,ponieważ była promocja dzień po zakupie ją zainstalowałem a po zainstalowaniu pograłem w nią w wbiłem około 14 godzin.Zaprosiłem kuzyna do wspólnej gry ponieważ była za darmo przez pare dni miał problem ze stworzeniem konta wiec się wylogowałem z mojego konta i stworzyłem mu jego własne kiedy chciałem ponownie zalogować się na moje konto pokazała mi się informacja, że muszę zweryfikować konto email . Kiedy już założyłem konto na daybreaku wpisałem wszystkie potrzebne dane zabrałem się za weryfikacje czyli za mój główny cel obok email znalazłem opcje do zweryfikowania tego emailu czyli klikam wysyła mi to na email klikam w wiadomość wchodzę w link który potwierdza moją weryfikacje na stronie daybreak. Owszem na stronie pisze mi że moje konto zostało pomyślnie zweryfikowane ale kiedy chcę się zalogować na konto w h1z1 wyskakuje mi komunikat , który mówi że będę mógł grac dopiero po weryfikacji tego emaila. Nie umiem sobie poradzić z tym problemem za każdą odpowiedz z góry dziękuje.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...