Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.10-1.10.2][Survival] DzielnicaStrachu.pl

Cyber995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ZFeQlwT.png

*Witamy w prezentacji serwera DzielnicaStrachu.pl*

Na początku pragnę się wam przedstawić, mam na imię Dawid a na serwerach minecraft posiadam nick "Skazitelny". Aktualnie mam 15 lat a w programowanie bawię się od jakiegoś roku. Serwer o którym jest mowa był tworzony przez około 2 miesiące i choć czasami były lekkie myśli czy tego nie rzucić to jednak wszystko co było w planach udało się zrealizować..

Jeszcze przez prezentacja chciałbym podziękować serdecznie @Sikora który jest aktualnie Moderatorem na serwerze za to że przez ten cały czas pomagał mi i dodawał mi chęci do tego aby to wszystko powstało..

Podstawowe informacje serwerowe:

⦁ Nazwa Serwera: DzielnicaStrachu.pl
⦁ IP: s143995.enmc.pl
⦁ IP TS3: 158.69.111.10:10902
⦁ Adres Forum: DzielnicaStrachu.cba.pl
⦁ Typ: Survival + Zabawy (Parkour, Labirynt itp.)
⦁ Wersja: 1.10. - 1.10.2
⦁ Drop: Z rudy
⦁ Poziom: Trudny

Informacje o ogólnym kształcie serwera i informacjach pobocznych:

Drop:
Na serwerze został wprowadzony dość trudny drop ze wzgledy że jest on tylko z rudy oraz nie ma 100% pewności że jeżeli nawet wykopiesz rude to i tak ci coś z niej dropnie!

Administracja: 
Dla mnie jako właściciela serwera administracja jest podstawą i zatrudniam do ekipy tylko profesjonalne i kulturalne osoby, które w trakcie kiedy gracz potrzebuje pomocy musi ją otrzymać..

Spawn:
Kolejna podstawowa rzecz która musi być zrobiona w dobrym stopniu, tutaj spawn jest przedstawiony w chrakterze małego średniowiecznego miasta obgrodzonego z jedej strony murem a z drugiej górami. Na samym środku miasteczka można znaleźć zamek gdzie są umieszczone cztery ala pokoiki z komendami Gracza, Vipa, Svipa oraz jededno pomieszczenie z ogólnymi informacjami..

Ekipa Budowniczych:
Razem z resztą administracji wpadliśmy na pomysł aby stworzyć w ekipie budowniczych tzw. Lidera Budowniczych, który razem z administracja uzgadnia budowle, różnego rodzaju poprawki a później przekazuje on zadania poszczególnym budowniczym. Zajmuję się też on zatrudnianiem ludzi do ekipy budowniczych..

Ekipa Grafików:
Tak samo jak w ekipie budowniczych graficy mają swojego lidera który nimi kieruje, jednak że ekipa grafików nie działa na serwerze lecz na różnego rodzaju programach typu. "Gimp 2" przygotowując zlecenia od gracz na avatar czy też sygnature na forum..

Forum: 
Zabudowane różnymi działami typu. Regulamin Serwera czy Pręgierz. Innymi rzeczami są różnego rodzaju działy dla Ekipy Grafików czy też Ekipy Budowniczych, poza tym można znaleźć tam działy na forumowe gry i inne..

TeamSpeak3:
Kilka dni przesiedzonych na tworzeniu kanałów oraz rang z permisjami. Można znaleźć tam kanały dla Vipów, Publiczne, Administracyjne i inne..

Zabawa "Parkour":
Małe odstępstwo od normalnego świata survivalu, podzielony na 3 tryby o różnych poziomach trudości. Na końcu zabawy czeka nagroda generowana dla każdego gracza co 12 godzin.

Zabawa "Labirynt":
Gra która niesie w sobie wiele korytarzy oraz poziomów, których nie przejdziesz w parę minut. Na końcu dla zawodników czeka nagroda generowana co 12 godzin.

Zabawa "Tor Przeszkód":
Świetna zabawa dla większej ilości osób, gracze wraz ze znajomymi mogą pościgać się między sobą na torze przeszkód. Jednak nie jest to takie proste ponieważ tor niesie z sobą różnego rodzaju pułapki..

Zabawa "Tor Przeszkód na Koniach":
Zabawa w które musisz zgrać się ze swoim koniem aby jako pierwszy przebyć tor przeszkód. Gra preferowana dla większej ilości osób. W punkcie startu można znaleźć skrzykę z siodłem oraz jabułkami dla oswojenia konia. 

Konto Premium (Vip):
Konto z kilkoma dodatkowymi opcjami na serwerze ale też na forum czy TeamSpeak 3:
+ Możliwość używania komend tpa oraz tpaccept,
+ Możliwość wrócenia do ostatniego teleportowanego miejsca komenda /back,
+ Ranga widoczna na chacie obok nicku na Serwerze, Ts3 oraz Forum!
+ Możliwość założenia kanału Vip na Ts3 z max. 3 podkanałami !
+ Dodatkowy zestaw vip'owski co 60 min pod komenda /Dtools

Konto Premium (Svip):
Konto z kilkokoma dodatkowymi opcjami na serwerze ale też na forum czy TeamSpeak 3:
+ Możliwość używania komendy /workbench w każdym miejscu!
+ Możliwość pisania na chacie różnymi kolorami!
+ Większe prawdopodobieństwo dostania się w różnego rodzaju rekrutacjach
+ Możliwość założenia kanału Vip na Ts3 z max. 5 podkanałami !

Po zakupie konta premium ranga wygasa tylko po otrzymaniu bana !

Kilka zdjęć zrobionych ze spawnu i innych miejsc:

PsopWLJ.jpg

ynj936y.jpg

RO0gtST.jpg

LMLIPbu.jpg

ZMOPYe3.jpg

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
START JUŻ W TEN PIĄTEK (22.12) O GODZINIE 18:00
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GRATULACJE DOTRWANIA DO KOŃCA PREZENTACJI MISTRZU !
WIDZIMY SIĘ NA SERWERZE !

*POZDRAWIAM ~ SKAZITELNY* 
Opublikowano
7 minut temu, muszkakamil napisał:

Nie polecam tego serwera!

>Strata czasu<

A Administracja to jakieś dno...

Jeden plus daja bany za free $$$

Dziecko naprawdę weź się nie poniżaj..

Wchodzisz i zaczynasz obrażać a później mówisz że dajemy bany na free ?

Szkoda pisania na takiego człowieka jak ty..

Opublikowano

jak Cię obraziłem ?  napisałem, że masz słabe podejście do graczy i to nazywasz obrazą, chyba miałeś ciężkie dzieciństwo i teraz żyjesz tą myślą , że kto Tylko napisze do Ciebie to traktujesz to jako obrazę . Troszkę słaba linia obrony ale dobrze szkoda czasu na takie pisanie. 

Opublikowano
50 minut temu, muszkakamil napisał:

jak Cię obraziłem ?  napisałem, że masz słabe podejście do graczy i to nazywasz obrazą, chyba miałeś ciężkie dzieciństwo i teraz żyjesz tą myślą , że kto Tylko napisze do Ciebie to traktujesz to jako obrazę . Troszkę słaba linia obrony ale dobrze szkoda czasu na takie pisanie. 

Ja mam się bronić ? Hahahaha

Ty sobie otwórz lepiej książkę od polskiego i poczytaj jak pisze się pierwszą literę w zdaniu..

Tyle mam do powiedzenie z mojej strony, nie podoba ci się to trudno nie potrzebujemy osób zachowujących się jak ty..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...