Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licencja NPL Strona czy forum

Caprio12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko otóż mam problem ponieważ odmówili mi 3 razy licencje i teraz się tak zastanawiam czy żeby otrzymać licencje musze posiadać forum czy może być po prostu strona www z informacjami ts itp ?

Ps. mam domene .pl 

Opublikowano

Ja miałem stronę i forum, z 4 razy odrzucili. Za każdym razem coś edytowałem, to naprawdę nie wiem od czego zależy. Ale w dużej kwesti z tego co zauważyłem liczy się to co napiszesz w opisie do nich, dlaczego chcesz ją mieć. Jak spoko historię wymyślisz i na końcu napiszesz ofc. Po angielsku wszystko, życzę dobrej pracy albo życzę wesołych świąt to nagle zaakceptowali ;d

najeb też na stronie info że jest to serwer non-profit i daj jakieś linki przekierowywujące na stronę teamspeak.com ;d 

a i e-mail musisz mieć z własną domeną czyli np admin  twojadomena.pl

W dużej mierze trzeba im dupsko wylizać by zaakceptowali, żeby się guru poczuli ;d że są ważni itd. że ich szanujesz xD 

Ja za nimi osobiście nie przepadam bo to Niemiecka firma a jakoś od dziecka tak mam że ten kraj nie szanuję w 101% do tego te nauczanie w szkolę tego języka na przymus itd. Szkoda słów, do tego zauważyłem że jak jakaś niemiecka firma odpisuje na support to z takim wkur*ieniem jakby nie lubili tej roboty. I to już z 4 taka firma którą znam ;d

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Forum, widziałeś wymagania? Tam pisze "Forum tematyczne + duża aktywność na forum"

""""""""""""""""''

1. zakup domeny np mojadomena.pl
2. e-mail w domenie np [email protected]
3. nie mogą być dodane żadne linki serwisów społecznościowych takich jak facebook, steam, twitter, itp.
4. linki komercyjne oraz dotacje są zabronione.
5. posiadanie forum tematycznego.
6. potwierdzenie aktywności społecznej na forum.
7. podanie tymczasowego loginu oraz hasła dla pracownika teamspeak GmBH w opisie dla aplikacji NPL (Jeżeli jakieś działy są zablokowane)
8 podanie powodu dla, którego powinni wydać licencję NPL musi być rzetelny.

▪ Pomogłem ? Daj plusika.. ▪

▪▪

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...