Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam człowieka od zabezpieczeń

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eldo,

Z góry zaznaczę, że nie będę się jakoś szczególnie rozpisywał gdyż ludzie na tym forum patrzą tylko jak Cię okraść, zaszkodzić Ci itd.

Po prostu dno i 100 metrów mułu. Za komuny było lepiej, ale do rzeczy.

Zapłacę, lecz wszystko zależy od Twojej wiedzy. 

W zamian za pomoc przy zabezpieczeniu clienta, mysql, maszyny ! 

Zaznaczę sb, aby nie było zbędnych pytań itd przez ludzi którzy będą próbowali mnie w jakikolwiek sposób okraść.

NIE wyślę całej kwoty od razu. Nie wyślę nawet 1 grosza jeśli w trakcie rozmowy uznam, że jesteś tylko po to aby zgarnąć hajs i kij w resztę.

Nie przejdziesz wstępnej rozmowy i od razu kończę dyskusję. 

Dlaczego tak? A no bo po uj mi ludzie którzy wiedzą tyle co nic i myślą, że są św. 

Zainteresowanych zapraszam na GG: 57423753

PS. Abyście nie zrozumieli mnie źle. Nie wyślę całej kwoty jeśli sb na to nie zasłużysz. Nie mówię tutaj też o zrobieniu pracy i potem wypłacie. Bo zapewne czułbyś się niekomfortowo itd. 

Zdobędziesz moje zaufanie na rozmowie wstępnej i hajsik leci. All się dogada.

Opublikowano

Tak jest, ale przed chwilą ktoś do mnie napisał. Powiedziałem mu, że za godzinę się odezwę bo coś robię - rozwaliłem sb DB tak prawie w drobny mak ;p I nie mogłem przestać tak o bo bym się zgubił i ameno. Kolega który do mnie napisał po półtorej godziny napisał, że z takim podejściem coś tam coś tam. Teraz już powoli kończę to sklejać. Ale na wdawanie się w rozmowę z nim jeszcze nie mam czasu :s Jeśli to czytasz, to wybacz mi ;d odezwe się jak skończę, aktualnie palę fajkę i wracam do "pracy"

Opublikowano

Zapraszam się do zapoznania z moim tematem 

Współpracowałem z większymi projektami takimi jak alien2 (ok 800-900online) verdea (ok 900online) shivamt2(ok 1500online)

Żaden z tych serwerów nie miał większych problemów przy starcie jeśli chodzi o ataki etc.

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...