Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2ModPL - co działa?

Benio21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, działają wam jakiekolwiek funkcje w najnowszym modzie od Kamera na PL serwerze? Na stronce po każdej aktualizacji napisane jest, że połowa funkcji nie działa a mi nie działa żadna o.O

(OOT: dlaczego TS3 MPC nie działa?)

Opublikowano

Cześć, mi atak działa ale fishbot na którym najbardziej mi zależy nie działa. Rozwiązałeś jakoś problem?

Intel Core 2 Quad [ 4x 2.4Ghz ]

4gb ram

GeForce 9600 GT 1gb 256bit

500Gb dysk

Samsung SyncMaster T190 19"

Logitech x530 [ 5.1 ] / Creative Fatality / AKG K518 DJ

Opublikowano
45 minut temu, krosser napisał:

Cześć, mi atak działa ale fishbot na którym najbardziej mi zależy nie działa. Rozwiązałeś jakoś problem?

Działa mi tylko podstawowy EXPbot, czyli zwykłe chodzenie i atakowanie

• Aive zmienił(a) tytuł na Metin2ModPL - co działa?
Opublikowano

Mi tak samo expbot i poty a poza tym już nic nie działa,nie wierze żeby już ominęli zaporę za długo to trwa.

Opublikowano
4 godziny temu, KaRoNe napisał:

Mi tak samo expbot i poty a poza tym już nic nie działa,nie wierze żeby już ominęli zaporę za długo to trwa.

Kamer prawdopodobnie pracuje nad tym sam. W M2BoB wszystko działa więc jak widać da się obejść nowe zabezpieczenia, ale nad tym projektem nie pracuje tylko 1 osoba (skoro są pieniążki to trzeba to ciągnąć)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...