Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co chodzi z tymi fpsami?

Sztel1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ostatnio mam jakiś problem z fpsami. Kiedyś miałem stałe 80 fps wszędzie a teraz spadają mi do nawet 50 w teamfighcie. To jakiś błąd ze strony riot czy może wina leży po mojej stronie? Ktoś z was ma podobnie? 

Opublikowano

W innych bardziej wymagających grach mam stałe 150, a w lidze też potrafią mi spaść do 80, 70, przy 144hz monitorze to idzie odczuć. Pewnie oni coś zjebali, ale sami nie wiedzą co dlatego mówią że nie ich wina. JR

Opublikowano
1 godzinę temu, Eryk napisał:

W innych bardziej wymagających grach mam stałe 150, a w lidze też potrafią mi spaść do 80, 70, przy 144hz monitorze to idzie odczuć. Pewnie oni coś zjebali, ale sami nie wiedzą co dlatego mówią że nie ich wina. JR

Mój komputer jest dosyć dobry i bez problemu chodzi na wysokich ustawieniach w nowych grach typu AC origins itp, a w lidze potrafią drastycznie spadać fpsy, coś słyszałem że niektórzy mają to samo, więc pewnie masz racje w Twoim ostatnim zdaniu, no cóż trzeba to przeczekać może poprawią 

Opublikowano
7 godzin temu, Eryk napisał:

Ja mam po rozpoczęciu gry (zanim blokada wyjścia z fontanny opadnie) 140 fps, po tych 15 sekundach magicznie spada do 90 fps, a czasami nawet poniżej bariery komfortu (60 FPS).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...