Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak działa Goelites.com

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wtam

napisze ktoś mała instrukcje na ten skrypt bo mi obwalker auto lvl nie dziala na cassio.zyra itp nie wiem dlaczego combo mix nic kompletnie tylko evade

b2e11e48e1f66af2he8.jpg
Opublikowano

Bo jak się mózgu nie używa to tak jest : postacie które GE supportuje : polecam na discorda pójść do nich i czytać changelogi i postacie jakie dodają.
: If you wonder what champions are supported in GE - they are mostly ADC's. -Varus -Kalista -Tristana -Xayah -Vayne -Ashe -Jinx -Lucian -Ezreal -Caitlyn -Kog`Maw -Twitch -Draven -Corki -Jhin -UrGod (Urgot) -Twisted Fate -Kindred -Jayce -Teemo -Miss Fortune AP Champions -Syndra -Viktor -Orianna -Xerath -Kayle -Ahri -Brand -Twisted Fate -Vel'Koz -Teemo -Lulu -Karthus Support -Blitzcrank -Thresh -Vel'Koz -Teemo -Lulu Special Champion -Yasuo(edytowane)

Opublikowano

Bo na Aramie sobie testowałem a co polecasz gos extrenal czy moze gos interal  czy moze goelites czy fanbot ? 

b2e11e48e1f66af2he8.jpg
Opublikowano

skąd informacja że hanbot turecki ? A swoją drogą czy turek z dobrej rodziny ma gorszy mózg tylko dlatego że to turek ? Proszę cię... Typ gra z top challangerami na hanbocie bez bana -> http://na.op.gg/summoner/userName=wheniamback Oglądałem powtórki z powolnieniem i 100% skrypty na hanbocie, trzeba przyznać nie dość że dobre prediction to jeszcze to evade. Gra sobie ze scarrą https://youtu.be/UntTYfpka6Y czy imaqtpie. Nawet ma obvious bez humanizera i co ? bana nie ma - przestałem wierzyć w humanizery (dobre przeciwko reportom innych graczy) - ale riot nawet nie patrzy na ilość kliknięć -> inne programy są po prostu wykrywalne jak zoomhack.

Aktualnie np. gra sobie z Alex Ich przeciwko Dyrusowi i Annie Bot. Zabrali mu xeratha a ma autofill supporta, wybrał janne (skrypt na jannie to free elo, tarcza na dmg, idealne Q, W, R i AA). Na czacie Dyrusa pełno komentarzy: "janna scripting". A ja się pytam, gdzie bany za hanbota :) Przyznam że jak niedługo pójdę do pracy to zakupię sobie go i będzie w końcu ez master :) Patrząc na ruchy tego gracza to realnie jest on na poziomie wysokiego gold, niskiej platyny - skrypt zrobił z niego pro gracza :) Ha śmiesznie annie bot do dyrusa: "This janna is rly bad weird player, he is 100% scripting". Dalej śpiewajcie że hanbota używa tylko 10 osób... To jest naprawdę dobra, niewykrywalna platforma. Za każdym razem jak widzą niemożliwe evade to krzyczą (dyrus i annie bot) "this is fking scripting", "this player is insane" xD Jak nie wierzycie to wejdźcie na stream dyrusa i obejrzyjcie powtórkę z jego streama, całą grę gadają o jannie i jej skryptach.

Już wideo zaraz po grze powstało: https://clips.twitch.tv/ThirstyGiantMushroomArgieB8 Nawet humanizery nie potrzebne -> każdy widzi że ma skrypty, dostaje reporty i żadnego bana nie dostaje.

Zaraz po grze zmienił nick na: anïme bodypillow -> rzeczywiście to ï jakieś tureckie xD Dziwne znowu nick zmienił ale teraz to już nie wiem na jaki...

Opublikowano

to co wkoncu polecacie kupiłem gos extrenal całkiem nieźle sie gra goelitess.com takie srednie.ale ten hanbot mnie ciekawi :)

dzisiaj wszystkie wykupiłem i myśle o hanbot.ale nw jak przelewem kupic tam

b2e11e48e1f66af2he8.jpg
Opublikowano

To dalej testujcie :) HanBota tylko jego zdejmą ;) a GE nie bardzo tyle w temacie. Doszedłem na GE do mastera jak sie  nie umie konfigurować to taki peszek.

Opublikowano
3 godziny temu, KastaKlamot napisał:

To dalej testujcie :) HanBota tylko jego zdejmą ;) a GE nie bardzo tyle w temacie. Doszedłem na GE do mastera jak sie  nie umie konfigurować to taki peszek.

Ja mistrzu mam Gos extrenal i Goelites, i jeżeli możesz mi pomóc to jakie polecasz mi skrypty na goelites oprócz scriptu champion 

b2e11e48e1f66af2he8.jpg
Opublikowano
31 minut temu, Pajzon napisał:

Ja mistrzu mam Gos extrenal i Goelites, i jeżeli możesz mi pomóc to jakie polecasz mi skrypty na goelites oprócz scriptu champion 

wutco
wszystko sie przydaje, jak czegos nie chcesz to poprostu wejdz w dany skrypt i go wylacz

Opublikowano
7 minut temu, Xaariel napisał:

wutco
wszystko sie przydaje, jak czegos nie chcesz to poprostu wejdz w dany skrypt i go wylacz

Ale możesz chyba podać jakąś listę przydatnych i np, w Gos extrenal nie mogę podczas gry dodać nowych, trzeba grę uruchomić ponownie trochę to boli :) a co według ciebie lepsze? Gos czy goelites? 

b2e11e48e1f66af2he8.jpg
Opublikowano
12 minut temu, Pajzon napisał:

Ale możesz chyba podać jakąś listę przydatnych i np, w Gos extrenal nie mogę podczas gry dodać nowych, trzeba grę uruchomić ponownie trochę to boli :) a co według ciebie lepsze? Gos czy goelites? 

wszyskie sa przydatne, lepszy goelites ale mial banwave

Opublikowano

Oni cały czas to rozwijają ludzie na pewno są lepsze ale nie wiadomo gdzie i kiedy przyjdzie ban wave nikt tego nie wie :) polecam nie robić broken statów i zmienić bindy.

Opublikowano
20 godzin temu, KastaKlamot napisał:

Oni cały czas to rozwijają ludzie na pewno są lepsze ale nie wiadomo gdzie i kiedy przyjdzie ban wave nikt tego nie wie :) polecam nie robić broken statów i zmienić bindy.

broken staty czyli ?

b2e11e48e1f66af2he8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...