Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Cabal] Beast Cabal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam Polaków do gry na serwerze Beast Cabal - WWW http://www.beastcabal.net/

Serwer już bardzo długo istnieje, dużo Polaków kiedyś grało teraz już mniej dlatego ten post :).

Zapraszam jak najbardziej do gry oraz do polskiej gildi (Polska Gwardia)

Ogólnie serwer nastawiony na reborny tak więc wile godzin miłej gry :)

Małe info serwera :

• Accounts 232103
  • Characters 216129
  • Exp 1500x
  • Sp 500x
  • Craft EXP 100x
  • Drop rate 6x
  • Alz bomb rate 7x
  • Alz rate 30x
  • Pet EXP 40x
  • Wexp 7x
  • AXP 50x
  • Item/Drop 3
  • Max rebirths 5000

Mój nick w grze Mysterious - 600+ rr

Pobierać i grać czekam na was !

Opublikowano

.. Zapomniałeś dodać że serwer jest hmm.. Już od ponad roku obiecują update, na święta i wielkanoc odpalają te same eventy i nic się od lat nie dzieje na serwerze. Aczkolwiek jest to jedyny serwer z resami (sensowny jako tako) tylko szkoda że na dość archaicznej wersji.

Dostaje się 100 pkt x reset

Opublikowano
6 godzin temu, WielkieKino napisał:

Co to są te reborny?

Wbija się 180 lvl, na stronie resetujesz swoje statystyki oraz lvl do 1 lvl, i masz +100 pkt do rozdania.

6 godzin temu, DIPPY napisał:

.. Zapomniałeś dodać że serwer jest hmm.. Już od ponad roku obiecują update, na święta i wielkanoc odpalają te same eventy i nic się od lat nie dzieje na serwerze. Aczkolwiek jest to jedyny serwer z resami (sensowny jako tako) tylko szkoda że na dość archaicznej wersji.

Dostaje się 100 pkt x reset

Nie zapomniałem tylko dawno nie grałem więc nie wiem jak to i co obiecują. Może i jest stara ver. ale ten serwer żyje już wiele lat i jak ktoś ma ochotę zagrać na prywatnym serwerze to tutaj się nie zawiedzie , bo na innych serwerach albo po msc/3 upadaja albo nie ma ludzi. Tak więc wole grać jak to określiłeś na archainczej ver. niż na najnowszej, a co jak co lubie ta ver. bo od niej zaczeła moja się przygoda z cabalem a co do nowych update jakiejś takiej ogromnej różnicy nie ma :P

Opublikowano
Dnia 17.12.2017 o 19:25, badovsky napisał:

Wbija się 180 lvl, na stronie resetujesz swoje statystyki oraz lvl do 1 lvl, i masz +100 pkt do rozdania.

Nie zapomniałem tylko dawno nie grałem więc nie wiem jak to i co obiecują. Może i jest stara ver. ale ten serwer żyje już wiele lat i jak ktoś ma ochotę zagrać na prywatnym serwerze to tutaj się nie zawiedzie , bo na innych serwerach albo po msc/3 upadaja albo nie ma ludzi. Tak więc wole grać jak to określiłeś na archainczej ver. niż na najnowszej, a co jak co lubie ta ver. bo od niej zaczeła moja się przygoda z cabalem a co do nowych update jakiejś takiej ogromnej różnicy nie ma :P

Obawiam się że tak Ci się wydaje tylko. Tu przy 1000 rr powiedzmy zostanie Ci spamowanie tylko AFI (Awakened Forbidden Island) żeby wydropić coś co możesz pchnąć i kupić jakieś itemki. Oni wprowadzają update już od roku żeby przynajmniej jakiś dung nowy był, nowa mapa, cokolwiek.

Polecam pisać do FenirPL w grze odnośnie gildii - jest Polska gildia PolishSquad.

• 2 tygodnie później...
  • Biter. zmienił(a) tytuł na [Cabal] Beast Cabal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...