Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LolAccountChecker - problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem. Mianowicie chodzi mi o problem z programem do sprawdzania kont (lol account checker) gdy go uruchamiam wyskakuje taki komunikat

"Nie znaleziono punktu wejścia procedury LeaveCriticalSection w bibliotece api-ms-win-core-synch-l1-2-0.dll." 

Ktos wie o co chodzi i jak zrobic aby program dzialal? Prosze o pomoc.

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

REFFFFFFFFFFFF

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pobierz "api-ms-win-core-synch-l1-2-0.dll" ze strony dll-files oraz wrzuć do folderu z LoLAccountChecker oraz systemu32. Strona DLL-files posiada certyfikat i nie znajdują się tam wirusy, a pliki .dll to biblioteki niezbędne do działania niektórych programów, które z nich korzystają. Może po prostu brakuje ci ten plik. W internecie szukałem i nikt jeszcze nie napotkał takiego problemu z LoLAccountCheckerem, więc moze to jest rozwiązanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...