Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tani laptop

muchomor321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuję dosyć taniego laptopa, nie musi być jakiś pro. Wystarczy żeby dobrze chodziły na nim strony internetowe / metin2 / ts3 ;d Poniżej 1000 złoty coś takiego najlepszego. Poleca ktoś coś ?

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano

Ciężko znaleźć coś dobrego w tym budżecie, chyba, że używka, która niekoniecznie zawsze może się okazać dobra. Masz jakieś szczególne wymagania? Laptop ma być z systemem? To kluczowe w stosunku do ceny

#LenovoLegion Team

Opublikowano

Poszukaj starszych modeli polisingowych (biznesowych)

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Opublikowano
2 godziny temu, Aplay. napisał:

Ciężko znaleźć coś dobrego w tym budżecie, chyba, że używka, która niekoniecznie zawsze może się okazać dobra. Masz jakieś szczególne wymagania? Laptop ma być z systemem? To kluczowe w stosunku do ceny

Windows 7 ;d w sumie do przeglądania internetu tylko potrzebuję, jeżeli przeglądanie pójdzie to metin2 też ;d

Znalazłem coś takiego aktualnie "CHUWI Lapbook 14" i myślę nad tym ;d

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

Opublikowano

Może coś tego typu? W tej cenie i poleasingowe, na allegro jest tego najwięcej.

Lenovo Thinkpad T420s I5 4GB 500GB Win7 HD+ FV GW 

ewentualnie tu wersja tego lenovo z dyskiem ssd "sprzet poleasingowy z USA" no i sprzedawca wydaje się pewniejszy, przyznaje roczną gwarancję: Lenovo T420 i5x2,50GHz/8GB /SSD240/Win7/Gwarancja

Laptop Dell Inspiron 3542 Intel Core i5

Dell Latitude E5440 i3-4010U | 4GB | 320GB | Win7

#LenovoLegion Team

Opublikowano
12 godzin temu, Aplay. napisał:

Może coś tego typu? W tej cenie i poleasingowe, na allegro jest tego najwięcej.

Lenovo Thinkpad T420s I5 4GB 500GB Win7 HD+ FV GW 

ewentualnie tu wersja tego lenovo z dyskiem ssd "sprzet poleasingowy z USA" no i sprzedawca wydaje się pewniejszy, przyznaje roczną gwarancję: Lenovo T420 i5x2,50GHz/8GB /SSD240/Win7/Gwarancja

Laptop Dell Inspiron 3542 Intel Core i5

Dell Latitude E5440 i3-4010U | 4GB | 320GB | Win7

Jednak ten kupię CHUWI Lapbook 14, te co ty podałeś za co serdecznie dziękuje. Nie dość że używane to i gorsze ;d jak oglądałem to się zdziwiłem opinią i jakością tego laptopa oraz ceną, 830 złoty jeżeli dobrze się poszuka 

Opublikowano
12 godzin temu, muchomor321 napisał:

Jednak ten kupię CHUWI Lapbook 14, te co ty podałeś za co serdecznie dziękuje. Nie dość że używane to i gorsze ;d jak oglądałem to się zdziwiłem opinią i jakością tego laptopa oraz ceną, 830 złoty jeżeli dobrze się poszuka 

Nie żeby coś ale ten CHUWI ma celerona, i 64gb dysku... 

Opublikowano

Używany nie zawsze znaczy gorszy. Poza tym w tym budżecie nie widziałbym innego wyjścia. Zdaj relację z przyjemnej gry w Metina2, bo coś czuje, że nawet sprzęt w tej cenie będzie sobie troszkę słabo z tym radził. Patrzysz na jakość, czy parametry? Wiadomo, że ważna jest jakość wykonania, ale nie dostaniesz nie wiadomo czego za 800zł. No i jakoś tak mi nie na rękę byłoby to zamawianie z Chin, wolałbym już kupić coś w polskim sklepie. Gwarancja i te sprawy.. 

#LenovoLegion Team

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...